Alla inlägg under september 2008

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 16:30

Fan, vad städningen är jobbig. Nu har jag skurat badkar, handfat, slängt alla tomma shampoo och balsamflaskor, gamla rakhyvlar och hängt rätt på grejer! Så jävla jobbigt nu ska jag bara fixa det sista och sen ska jag dammsuga där inne så är badrummet klart. Nu är det bara tre feta rum kvar! Suck! Men det är värt det för det blir så fint när det är klart :)


Idag måste jag och Johan handla (skriver det viktigaste här så jag inte glömmer)


* Vim

* Disktrasor

* Tandkräm

* Diskmedel

* Lövbiff

* Mjölk

* Pålägg

* Bröd

* Dricka

* Sen ska vi väl passa på att panta burkar också!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 15:27

Jobbig dag i skolan men nu är den äntligen slut. Är äntligen hemma! Först och främst just nu tänker jag sätta mig i soffan, äta mig mätt på glass och sen sätta igång att städa som bara den! Ska bli rent, snyggt och fräscht här igen! När jag är klar med det ska jag plugga till provet som jag har i morgon. Hoppas, hoppas att jag klarar det! Får hålla tummarna! Nej, bäst jag sätter igång nu så jag blir klar någon gång och kan plugga sen! /L!


"I party like a rockstar

Look like a moviestar

Play like an allstar

Fuck like a pornstar!"


Den texten fick jag av Amandra på Mattelektionen idag, haha! För skön låt!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 09:45

Sitter i skolan, har precis haft Spanska. Det gick bra, gjorde det jag missat och fick läxorna så jag har förhör på Tisdag på de glosor som jag missat. Nu ska jag sitta här en stund, kolla runt lite och sen ska jag sätta mig någonstans och göra Matteläxan fram tills jag har svenska om ungefär en timma. Svenska två gånger i dag fast med två olika klasser! sämst! Efter skolan ska jag hem direkt! Damma, städa, plocka, dammsuga och sen ska Vigdis komma förbi med matpengar, pengar till mig så jag klarar mig eftersom att jag är pank och så ska hon hämta tvätt! Ska städa som faan idag eftersom att min familj kommer hem till oss i morgon för att fira Johans födelsedag med oss. Måste ju vara fint då! Nej, nu ska jag kolla lite och sen plugga! Vi höres och synes senare :) Jobbar på Harrys ikväll! /L!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 07:29

Duschat, sminkat, slängt på kläder, ätit frukost, packat ihop kameran och böckerna. Nu ska jag gå till bussen och dra till skolan! Slutar vid tre idag, får se om jag ska träffa mamma då eller om jag ska hem direkt och städa. Hur som helst, lite brottom nu! Cya later! /L!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 06:22

God morgon! Och idag är det en riktigt god morgon faktiskt! För det första för att jag har sovit nio timmar i natt. Känner mig utvilad och det är så jävla skönt! Sen är det ju löning idag, en dag kvar till Fredag och helg så jag tror att den här dagen kan bli bra faktiskt! Nu har jag precis duschat, ska snart dra på mig kläder och sen äta frukost och sen ta bussen till skolan! Jobbig skoldag men då har jag ju tid till att plugga iallafall och det är bara bra! Vi hörs senare :) /L


Neneh Cherry - Woman (Min absolut favoritlåt just nu)

Av Lisa Ullström - 24 september 2008 21:00

Det är Onsdag idag. Värdelös Onsdag, var nyss så jag kände att den här dagen är guld men nu känns det inte lika roligt längre. Jag är trött, börjar skolan tidigt och har Matteläxa till i morgon. Men helt ärligt så tänker jag skita i att göra den ikväll! Jag tar tag i den i morgon på min håltimma istället, vilket inte gör någonting. I morgon ser schemat ut såhär:

08.15-09.30 Spanska Steg 3!

10.45-11.35 Svenska B!

12.45-13.40 Matematik A!

14.10-15.10 Svenska B!


Nej, klockan är nio och jag ska faktiskt sova. Känns sämst men jag tror faktiskt att det är rätt smart att gå och lägga mig nu. Har en riktigt jobbig skoldag med håltimmar hipp som happ och sen på kvällen ska jag jobba också så det är lika bra att sova! Behöver sömn! God natt!

Av Lisa Ullström - 24 september 2008 20:21

Den här dagen har varit guld. Startade kallt som faan men ju längre tiden gick ju finare väder blev det så efter att jag plockat, städat och grejer åkte jag och Johan iväg för att fotografera lite. Vi ville ha en solnedgång till vattnet så vi åkte mot Sånnaboda där vi vet att det är fint! Sjukaste jag varit med om händer där! En räv kommer mot oss och stannar upp men sen springer den mot oss och bara förbi, heeelt sjukt nära var den! Fick någon bild i all hast men det gick så fort att det inte blev någon bra! Tog en massa söta bilder där nere också! Nu ska jag kolla om någon blev bra och snart kommer det upp! Lägger in dom på datan nu, så kolla snart :) Kram, L!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards