Alla inlägg den 19 september 2008

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 20:04

Ja, det är jag i ett nötskal det. Killarna spelar biljard, Evelina sitter i soffan och kollar och jag sitter här och kollar runt! Snart ska jag faktiskt umgås men det är så soft att bara sitta och chilla! Johan skrattar åt mig nu, ska nog ta och slå han lite! ;) ANNELIE ring mig om du ser det här, vill träffa dig idag snuttis! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 19:56

Johan och jag plockade upp Evelina i Frövi, åkte till Fellingsbro där Makke hade hämtat hem mat. Det blev kebabtallrik. Nu håller vi på och spelar biljard, väntar på att klockan ska bli lite mer och på att Tobbe ska bli klar så att vi kan åka mot Linde! Har aldrig varit på Lindemarken faktiskt så får se om det är trevligt eller ej. Nu ska jag umgås lite :) Ha en bra kväll!

Ego
Av Lisa Ullström - 19 september 2008 18:02

Nu är det dags att åka men innan dess ska ni få se en bild som läggs upp här!

 Kram på er!

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 17:49

Nu har jag precis duschat och tagit på mig min absoluta favorit oversize t-shirt och ett par sneakers. Kan inte sminka mig eller fixa håret för min ena handled känns helt paj. Men vad faan skit samma, jag kan visa mig så här utan problem :) Spelar ingen jävla roll liksom! Jag och Johan ska iallafall åka iväg till Frövi om tjugo minuter för att hämta Makkes Evelina och sen blir det Fellingsbro, mat och senare Lindesberg. Annelie, gumman om du ser det här kan du väl försöka ringa mig eller smsa eller vad som helst :) Nu måste jag hitta en tröja eller jacka eller något som jag kan dra på mig! Hoppas ni får en bra kväll, bilder kommer garanterat att dyka upp ikväll eller i morgon! Kram, kram!

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 16:40

Hemma från vårdcentralen nu, IGEN! Hittade ingenting i handleden nu heller men vi ska avvakta i tio dagar och se om det blir bättre annars måste ju något göras. Hur som helst, allt löser sig väl? Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen ska vi åka till Frövi, hämta Makkes flickvän Evelina och sen ska vi till Fellingsbro och äta. Lite senare ikväll blir det Lindesberg iallafall! Jag ska dricka ett glas vin idag har jag bestämt! Hej så länge!

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 15:16

Jävla sjukhus/akut/vårdcentral, jävla fucking skitsystem! Nu ska jag till vårdcentralen för andra gången idag, det är ett par mil i onödan att åka. Varför kunde dom inte bara gjort något när jag var där för! Nu är det handleden dom ska kolla för dem vet inte vad det är för fel. Jag säger bara en sak: jag har haft problem med den här urkukade handleden i flera år nu efter att jag krockade och jag tänker faan inte får fler problem. Den här gången ska det göras rätt. RAKT AV!

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 14:35

Nu blir det att kolla på de desperata hemmafruarna en stund! :)

Av Lisa Ullström - 19 september 2008 14:18

Hej på er, läsare! Johan och jag åkte iväg till vårdcentralen förut där dom bara skickade hem mig igen, jag blev förbannad eftersom att vi åkte dit helt i onödan men efter en stund hade Johan lyckats lugna ner mig och vi åkte till ett ställe vid Karlslunds herrgård (samma ställe där jag och Bengt Eklund fotade bröllopsparet för ett år sedan) där vi fotade en del naturbilder! Vi var där ett tag och sen sen åkte vi hem. Nu grejar jag med bilder och Johan kollar kameror för han ska troligtvis köpa en han också :) Nu kommer det bilder :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards