Alla inlägg den 20 september 2008

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 22:36

Den här bilden är från idag! Jag älskar den!

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 22:19

Var på födelsedagskalaset hos farmor ett tag, åt lite gott, drack lite gott. Bland annat något vitt vin och Rose vin vilket jag inte har någon aning om hur det stavas men men, fint var det! Johan skjutsade iallafall mig sedan till Ellen där hon hade Madelen och Ronja! Drack lite mer gott, pratade, umgicks och efter en timma eller så plockade Johan upp mig och Madelen för Madelen ville inte ut. Nu ska ni få se lite bilder! Jag, Madelen och Johan ska slå på en film och äta en massa chips, dipp och dricka fanta! Gött och så jävla skön Lördag! Jag myser dessutom i min nya mysdress!

Detta blev shoppat idag:

* Mysdress, ljusgrå jacka och byxor från Stadium!
* Tre overzize t-shirts från Bik Bok och JC med olika färger och mönster!
* Svarta vanliga skor, love em! Från Stadium!
* Spettsleggins och en hög kjol samt örhängenGina tricot!

 Tack för allt mamma! :)

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 21:09

Nu är jag hos Ellen med henne, Madelen och Ronja! Farmors födelsedagsfest var nice men jag ska snart dra hemåt, slå på en film, ladda upp dagens bilder och sen sova! I morgon ska jag möta Lisa på stan och vi ska till Per min före detta träna (troligtvis blivande också) och fira hans femtioårsdag. På kvällen ska jag också jobba (med det här ansiktet) sämst! Men men, sånt är livet! Ha en bra kväll nu, lägger in bilder när jag kommer hem vid 10, 11 :) Kram, L!

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 18:03

Dagen till ära bär jag kjol, Johan och jag är duschade, fixade och klara och ska nu åka ut mot Gällersta för att fira "farmor". Dagen har varit riktigt bra, flytit på strålande! Efter födelsedagskalaset kanske jag ska förbi Ellen och hälsa på henne, Ronja och Madelen! Aldrig fel att träffa dessa härliga brudar! Nu är det brådis, hörs senare! :) Pöss!

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 17:31

Sjukt stressig dag vilket ledde till attjag inte bloggade något i morse. När jag gick upp imorse ringde mamma och sa till mig att gå till Opkyrkan för min moster skulle hämta mig så jag fick slänga på mig kläder och gå dit direkt och det var därför jag inte hann blogga! Vi åkte iallafall mot Gällersta, moster fixade en gasbinda till min handled och så åkte vi till mina päron där jag fotade Tarzan lite och en massa annat skit. Jag har inte tid att skriva nu heller för faan, vad gör jag?! Men vi shoppade iallafall som fan på Marieberg idag, så jävla skönt! Och nu måste jag och Johan skynda oss för vi ska på farmors födelsedagskalas när som helst! Brottom, brottom! Bilder dyker upp senare, I promise!

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 02:08

Läsning: Skvallertidningen Bild!

Mat: Kebabtallrik!

Vill ha: Lön, ett normalt ansikte igen, fet shopping, en normal handled och en resa!

Dagens dryck: Vitt vin.

Dagens roliga ansikten: Tobbe, Emma, Makke, Evelina, Uffe, Gillis, Madelen och fler har jag väl inte visat mig för haha!

Dagens sämsta: Det har varit ett jävla åkande till vårdcentralen utan resultat och min handled är fucked! Hjälp!

Längtan: Tills jag kan börja träna igen!

Roligaste: Roligt att vara ledig för en gångs skulle men ändå inte. Är ju ledig av helt fel anledningar. Är man ledig vill man ju festa, åka bort eller något sådant men jag är ledig för att mitt ansikte är knullat! Sämst!
Tråkigaste: Att se ut så som jag gör just nu.

Dagens planer: Shopping med mamma i morgon på Marieberg, hem och städa och sen farmors födelsedagskalas samt att lägga in expressenbilder så det är klart!

Dagens remember: Lönerapporten som ska in den 25:e!

Dagens ser fram emot: Ny kamera ska köpas inom kort! Mycket, mycket snart!

Dagens present: Fick en massa nallar av Johan på Lindemarken!

Dagens filmrecension: Filmed Varg sög ju balle men jag kan säga att den andra filmen vi såg igår som hette Torture var jättebra förutom att jag missade själva handlingen eftersom att den var så komplicerat! Vill faan se Patrik 1.5 igen för den är så jävla klockren!

Dagens låt: Samma som vanligt och jag får inte nog av dom: Lil Wayne - Lollipop och sen har vi Pitbull Ft Trina - Go Girl!

Dagens god natt: Sleep tight!

Av Lisa Ullström - 20 september 2008 01:59

Efter att vi varit hos Makke (jag, Johan, Evelina och Makke) kom Tobbe dit och vi chillade ett tag innan vi åkte till Lindesberg! Väl framme kände vi oss alldeles för gamla för att befinna oss där så vi, eller ja killarna vann en massa gosedjur och sånt. Jag fick fem stycken av Johan, ursöta vad som! När vi vunnit tillräckligt med djur, träffat Annelie m.fl åkte vi vidare mot Frövi för att hämta Johans bil och för att plocka med oss Emma mot Örebro. Vi allihopa gled till Örebro, kollade på street race vilket var stort idag. En jävla massa bilar och många som körde också så idag lönade det sig faktiskt att åka dit! Nu är jag deckad, helt slut efter den här dagen så nu ska jag sova. Upp tidigt i morgon för att shoppa på Marieberg med mamma och sen senare på kvällen fyller min kära låtsasfarmor år så då blir det kalas! Nu ska kamerabatterier laddas för fullt och jag ska sova, skönt och länge! God natt! :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards