Alla inlägg den 6 september 2008

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 20:45

Johan och jag är nu hemma igen. Bestämde oss för att röra oss hemåt, hade inget vidare roligt och jag är så trött så jag vill chilla lite fram tills att jag ska jobba! På vägen hem åkte vi förbi mammas och pappas hus och hämtade vin iallafall för man vet ju aldrig när det kan behövas. Blev en jävla massa tårar där borta vilket ledde till att jag ville hem. Ska snart fixa mig lite, byta om och sen någon gång mellan 10 och 11 ska jag röra mig mot Satin och sen efter det blir det Björnis!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 19:20

Dagens olycka: Började gråta och kunde inte sluta (på födelsedagskalaset)
Dagens hänga: Med mig själv. Ensam. All alone. Hemma!
Dagens humör: Nere, sjuk, trött, lonely.
Dagens klädköp: Inte ett fucking skit!
Dagens "jag hatar att köpa": En dyr sak men som ändå är värt haha!

Dagens nedräkning: Ska till jobbet om tre timmar! Längtar nästan!
Dagens "jag blev rädd för": Mig själv!
Dagens impuls: Dricka alkohol.
Dagens fik: None!
Dagens nöjd med: Att jag dricker.
Dagens nöjd med nr 2: Att jag lyckas säga det jag tycker!
Dagens jag: Jag kan aldrig bestämma mig.
Dagens tidning: Hänt bild!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 19:09

Gott folk! Just nu är jag i Gällersta, lite smått rund under fötterna efter allt vin med min släkt! Det är alltså min kusins flickvän Maricell som fyller 30 år idag! Hela hennes släkt (tror jag) är här och firar henne och sen stora delar av min släkt och mina kusiners vänner med mera. Min mamma är en av mina bästa vänner kan man säga för hon vet ju allt om mig igentligen och jag vet allt om henne. Man kan säga att vi vet lite för mycket om varandra! Hur som helst så är min mamma en liten diva, haha! En skön sådan men ibland blir hon jobbig! En annan jobbig sak är att jag har Micheal brevid mig haha! Han tjatar om att han vill ha datorn och det är endast för att jag sitter vid den! Jag ska nog snart åka förbi hemma hos mamma och pappa för att hämta några öl. Jag ska vara ärlig om en sak nu: jag mår sämst. Jag känner mig nere som fan, har gråtit som faan idag och så fort någon tar i mit och frågar hur det är så blir jag ledsen. Jag har låtsas så länge nu att allt är bra men den senaste tiden har allt blivit för mycket och jag känner inte ens att jag behlver nämna vad det handlar om för dem som behöver veta, vet redan om det. Jag är lite onykter nu, därför jag är så sentimental men det gör väl ingenting. Sanningen kommer ju fram hur som helst! Jag måste nog socialisera nu och ungarna tjatar så det är nog dags att gå ner och dricka mer vin! Hoppas ni får en bra kväll! /Lisa!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 16:48

Nu är klockan mycket! Vi ska vara hos min kusin om tio minuter men vi kommer säkert åka typ då men men vad ska man göra. Fem eller halv sex är ju inte så stor skillnad! Måste iallafall öka takten nu! :) Vi höres kanske senare :) /L!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 14:38

Dagens hälsa: Förkyld, hängig och trött. Fryser och känner mig varm om vartannat.

Dagens planering inför kvällen: Ska duscha och fixa mig nu, åka till min kusin och fira hans flickväns födelsedag och sen blir det jobba på Satin och Björnstugan.

Dagens mat: Istället för frukost så åt jag upp resterna av kinamaten från igår, smakade riktigt, riktigt bra!

Dagens roliga: Bilderna från igår blev jättebra, vilket känns bra!

Dagens, tänkte göra: Jag hade tänkt plugga Matte A och Samhällskunskap B men jag kom aldrig så långt, har känt mig för trött. Det får bli i morgon!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 14:12

Mitt liv är en fet, jävla brant uppförsbacke!

Ego
Av Lisa Ullström - 6 september 2008 14:06

Johan har fortfarande inte kommit hem men han borde vara här vilken sekund som helst! Min hals är katastrof och jag är hängig som fan men det blir nog bättre till slut hoppas jag! Om en halvtimme, timme ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen! Ska bli trevligt att träffa folk, äta god mat, dricka lite vin och bara umgås för att senare ikväll jobba :) Hoppas ni får en trevlig Lördagkväll!

Av Lisa Ullström - 6 september 2008 12:25

Det regnar och jag har precis plockat rätt och slängt i mig lite mat. Jag är trött, förkyld som fan och uttråkad. Funderar på att lägga mig i soffan framför tv:n ett tag och bara chilla. Ska ju börja göra mig iordning om några timmar och Johan kommer nog hem när som helst också! Hoppas att det blir finare väder senare och att jag blir frisk, pallar inte det här!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards