Alla inlägg den 25 september 2008

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 22:09

Klockan är tio så det kan vara lite för tidigt att dra till jobbet än men jag tror på tryck idag eftersom att det är löning för dom flesta! Så jag ska nu om en liten, liten stund (hör och häpna) sätta mig på cykeln och dra mot jobbet! Hoppas på tryck nu! Natti, L!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 20:39

Johan och jag handlade en massa på Willys, åkte hem! Skulle laga tacos men insåg att tiden inte skulle räcka till så det blev pizza idag och tacos i morgon! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska bara försöka få någon jävel att tagga till för Harrys så jag slipper gå dit helt själv! Ska försöka jobba snabbt idag iallafall så jag är lite pigg i morgon när jag har skola med prov och sen jobbet på kvällen! Nej, nu ska jag tjata lite på Emil och sen ta en dusch :) Löning idag!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 19:12

Nu åkte vi till Willys och handlar! Fick en hel del pengar av mamma! Perfekt till England. Nu ska jag försöka spara! Tacos blir det ikväll! :) Gott, gott! Kram hey!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 18:17

Har fortfarande inte bestämt om jag ska städa vardsagsrummet idag eller inte men hur som helst så ringde Johan precis och han är på väg hem från jobbet så direkt när Vigdis har varit här med matpengarna, mina pengar och hämtat tvätten blir det Willys och handla. Sen när vi kommer hem ska vi fixa käk, jag ska plugga, vi ska chilla en stund framför tv:n och sen ska jag slänga på mig några softa kläder och sen dra till jobbet! I morgon har jag en liten sovmorgon så jag ska försöka sova länge och inte gå upp alltför tidigt! Naturkunskapsprov på B-kursen och sen har jag Naturkunskap A också om det är före eller efter! Plugga, plugga som faan ska jag göra sen! Nu ska jag faan sätta igång med vardagsrummet så jag slipper tänka på det i morgon! Kram, kram L!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 17:57

Exakt vad jag är! Städat som faan nu, bara vardagsrummet kvar nu! Har inte bestämt om jag ska städa i det rummet idag eller i morgon. Behöver verkligen plugga och jag tror inte att Johan tänker åka till Willys själv (om jag känner honom rätt)! Men men, med lite tur hinner jag ta det i morgon! Eller vad faan, kanske lika bra att få allt klart idag! Skönast så egentligen! Får se, :)!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 16:30

Fan, vad städningen är jobbig. Nu har jag skurat badkar, handfat, slängt alla tomma shampoo och balsamflaskor, gamla rakhyvlar och hängt rätt på grejer! Så jävla jobbigt nu ska jag bara fixa det sista och sen ska jag dammsuga där inne så är badrummet klart. Nu är det bara tre feta rum kvar! Suck! Men det är värt det för det blir så fint när det är klart :)


Idag måste jag och Johan handla (skriver det viktigaste här så jag inte glömmer)


* Vim

* Disktrasor

* Tandkräm

* Diskmedel

* Lövbiff

* Mjölk

* Pålägg

* Bröd

* Dricka

* Sen ska vi väl passa på att panta burkar också!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 15:27

Jobbig dag i skolan men nu är den äntligen slut. Är äntligen hemma! Först och främst just nu tänker jag sätta mig i soffan, äta mig mätt på glass och sen sätta igång att städa som bara den! Ska bli rent, snyggt och fräscht här igen! När jag är klar med det ska jag plugga till provet som jag har i morgon. Hoppas, hoppas att jag klarar det! Får hålla tummarna! Nej, bäst jag sätter igång nu så jag blir klar någon gång och kan plugga sen! /L!


"I party like a rockstar

Look like a moviestar

Play like an allstar

Fuck like a pornstar!"


Den texten fick jag av Amandra på Mattelektionen idag, haha! För skön låt!

Av Lisa Ullström - 25 september 2008 09:45

Sitter i skolan, har precis haft Spanska. Det gick bra, gjorde det jag missat och fick läxorna så jag har förhör på Tisdag på de glosor som jag missat. Nu ska jag sitta här en stund, kolla runt lite och sen ska jag sätta mig någonstans och göra Matteläxan fram tills jag har svenska om ungefär en timma. Svenska två gånger i dag fast med två olika klasser! sämst! Efter skolan ska jag hem direkt! Damma, städa, plocka, dammsuga och sen ska Vigdis komma förbi med matpengar, pengar till mig så jag klarar mig eftersom att jag är pank och så ska hon hämta tvätt! Ska städa som faan idag eftersom att min familj kommer hem till oss i morgon för att fira Johans födelsedag med oss. Måste ju vara fint då! Nej, nu ska jag kolla lite och sen plugga! Vi höres och synes senare :) Jobbar på Harrys ikväll! /L!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards