Alla inlägg den 17 september 2008

Av Lisa Ullström - 17 september 2008 23:21

Blev ett inlägg till trots allt. Ska inte till skolan imorgon, det är ebestämt. Jag är alldeles för öm, ful och förstörd samt trasig för det känner jag. Nu måste jag faan ta och sova, är deckad! God natt på er /Kram, kram L!

Av Lisa Ullström - 17 september 2008 22:43

Denna bild är på mig och min barndomskompis Anna R från igår hemma hos Madeleine och Daniel :)!

Ego
Av Lisa Ullström - 17 september 2008 22:26

Snart ska jag väl ta och sova antar jag, blir ingen skola för min del i morgon iallafall det kan jag säga på en gång! Ska sova ut i morgon och bara försöka bli bra! Kul att så många har läst bloggen idag :) Kanske är för den där bilden på mitt ansikte bara, jag vet faktiskt inte men ska försöka ta lite bilder om jag nu kan hålla upp kameran över huvudtaget! Har så jävla ont i handlederna men men ni får sova så gott och vi hörs i morgon! Kan hända att det dyker upp mer bilder under kvällen men nu säger jag god natt! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 17 september 2008 21:29

Vad har du för kamera: En Canon eos 400D men letar nu efter en ny, måste bara bestämma mig för vilken det är jag vill ha!

 Hur är du som person: Glad, positiv, omtänksam, framåt, jävligt lättirriterad, känslosam, envis och en massa mer!

 Har du haft tandställning: Ja, det har jag haft. Hade räls i ca ett och ett halvt år. Jobbig tid men det var lätt värt det!

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans: 15 snart 16 månader!

Vilket är ditt drömjobb: Fotograf absolut och skulle jättegärna också jobba som inredningsarkitekt!

Läser din familj din blogg: Ja, det gör dom faktiskt. Börjat med det den senaste tiden men mest för att titta på bilder och sådär. Lite roligt faktiskt!

När grät du senast: Det var väl inatt och kanske någon skvätt i natt.

Vad tycker du är viktigast i ett förhållande: Som Johans syster sa till mig och Johan den perioden i vårat förhållande som vi bråkade som mest: Visst man kan bråka, tjaffsa o.s.v men bli aldrig elaka mot varandra för då är det kört! Sen tycker jag att respekt är viktigt, egentid, tid tillsammans, att man hittar på saker och försöker ha roligt i förhållande och inte bara glida med liksom!

Nämn tre saker du skulle vilja vara bättre på: Önskar att jag kommer klara skolan, så jag kan skaffa ett till jobb, känna mer pengar och bli oberoende av mina föräldrars pengar. Jag vill klara mig själv helt enkelt! Jag önskar också att jag kunde sluta stressa så mycket för jag blir ofta stressad, irriterad, förbannad o.s.v helt i onödan och det går ofta ut över andra. Sen önskar jag att jag kunde åka till mer städer och träffa mina vänner oftare. Jag vill ta mig tiden, prioritera lite mer faktiskt!



Av Lisa Ullström - 17 september 2008 20:51

Zana och Dennis kom över, kollade på mitt ansikte, skrattade lite och tyckte lite synd om mig faktiskt. Zana fick Bosnienbilderna på en skiva och sen gled dom iväg igen. Hoppas vi ses snart och hittar på något, när jag ser lite bättre ut igen. Jonna kom också förbi en sväng, hon blev chockad över hur illa det var, haha! Hon trodde att det inte skulle vara så illa men men så här ser jag ut just nu liksom. Jag vet inte vad som händer dom närmsta dagarna med skola, jobb och allt för jag har så jävla ont, kan inte använda händerna ordentligt eller någonting men skit samma, det ordnar sig väl alltid. Kan inte göra så mycket! Iallafall så vill jag tacka mamma, pappa, Johan och alla andra som ställer upp, finns här och hjälper till.


Dagens:

Dagens mat: Kinamat!

Dagens smärta: Vart har jag inte ont?
Dagens miss: Skolan!

Dagens jobbiga: Jag kan inte städa eller plocka eftersom att mina handleder är helt knullade. Sämst!

Dagens samtal: Hade en långt givande samtal med Ellen hos henne!

Dagens mysiga: Lunchen med pappa var mysig faktiskt :)

Dagens hälsa: Känner mig trött, sliten efter igår och öm i hela kroppen men det är ju inget nytt eftersom att det är det enda jag skrivit om det senaste dygnet! Ska kanske sluta tycka synd om mig själv snart!

Dagens planering: Hade planerat att jobba hela helgen, gå ut på Söndag och allt det där men det sket sig helt eftersom att jag ser ut som jag gör. Hur som helst så ska jag förbi Katarina och hennes familj med Johan på Tisdag. Vi ska väl mysa lite antar jag!

Dagens kväll: Lugn kväll med tv-tittande.


Bilden är på mig och Johan när vi spenderade en dag i Stockholm den 19 maj i år! Den dagen var det exakt ett år sedan vi träffades första gången :)

Ego
Av Lisa Ullström - 17 september 2008 19:24

Jag har sovit i två timmar. Johan kom hem, väckte mig, vi pratade lite och nu känner jag mig helt trasig. Var på väg att gå över till Zana men orkar verkligen för jag har helt enkelt så jävla ont nu! Skitsamma, klagar bara nu men hon kom iallafall över sen och hämtar en skiva med bilder från Bosnien så jag får träffa henne iallafall! Har inte bestämt mig för om jag ska till skolan i morgon eller inte. Vill inte se ut så här fan! Fuck!

Av Lisa Ullström - 17 september 2008 19:02

Känns som att min kropp bara gör ondare och ondare för varje timme. Nu ska jag gå och säga hej till Zana, ta det lugnt och sen gå hem och bara vila hela kvällen. Mår sämst!

Av Lisa Ullström - 17 september 2008 19:02

Känns som att min kropp bara gör ondare och ondare för varje timme. Nu ska jag gå och säga hej till Zana, ta det lugnt och sen gå hem och bara vila hela kvällen. Mår sämst!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards