Alla inlägg den 27 september 2008

Av Lisa Ullström - 27 september 2008 11:22

Jag älskar dig, Johan!

[v]

Av Lisa Ullström - 27 september 2008 11:04

Bråk, tjaffs, diskussioner, irriterande, förargande, förbannande, ledsen, besviken, förbannad, arg, galen!


Jag är så trött på allt jävla tjaffs, rakt av! Hur fan orkar folk tjaffsa hela tiden? Vad faan är det för fel? Det är som att folk söker något att kunna börja tjaffsa om för att det är brist på annat att göra! En person står och tycker synd om sig själv, söker medlidande, tröst och kärlek medans den andra skriker, skiter it och bajsar totalt på dig.Det är svårt det där, vänner, kompisar. Ena stunden vet man vad man har, det finns där hela tiden och sen är det bara borta. Som att man blev helt lurat och allt försvann. Man ställer väl upp för vänner? Det tycker jag, vad faan det än gäller. Nej, detta kommer bli en bra dag det känner jag på mig. Nu blir det duschen :)

Av Lisa Ullström - 27 september 2008 10:22

Jag sitter och mumsar i mig mina tunnbrödsmackor med leverpastej nu. Var riktigt hungrig faktiskt! Nu är bilderna inne på efterfesten.com och jag kan börja städa, plocka och greja! Är inte så mycket men ändå :)

Av Lisa Ullström - 27 september 2008 09:42

Johan ringde precis, Ryd och Per ska inte med. Dom kunde inte men det blir nog bra ändå tror jag. Vi måste iallafall fixa en till person som vill köra gocart eftersom att man måste vara åtta och nu saknas en person så det ska vi fixa nu inom kort! Nu är bilderna på väg in på efterfesten.com och jag är vrålhungrig så jag ska ta och fixa frukost nu :)

Av Lisa Ullström - 27 september 2008 09:19

Grattis på födelsedagen, älskling!
Tror att du kommer få en riktigt bra och trevlig dag, Jag älskar dig mitt hjärta! :)


Igår när mina och Johans föräldrar åkte hem var jag fixad och klar så jag cyklade över till Ellen en sväng och hälsade på henne, Ronja och Madelen. Gävle-killarna var där men jag hann inte vara där någon längre stund eftersom att jag skulle jobba så efter cirka en kvart hämtade Johan mig och skjutsade mig till Kåren! Väl där var det jättelång kö men inte alltför mycket folk där inne. Men det kom senare. Igår var det en riktigt jobbig kväll för mig, min handled värkte sate, folk var riktigt fulla så dom gick in i både mig och kameran, en person taffsade på mitt ass men jag hann aldrig se vem och sen var det sånna påträngande personer. Riktigt jobbig kväll. Jag var tvungen att åka därifrån med ett-bussen alltså. Min handled pallade verkligen inte mer! Vilket känns sämst men jag kunde inte göra så mycket åt det!


Hur som helst tog jag bussen upp på stan, mötte upp Evelina och vi satte oss och pratade lite. Vi har inte träffats på riktigt länge så vi pratade ett tag och bestämde att vi ska ses på Måndag! Nu är det iallafall en ny dag, Johans födelsedag dessutom och jag räknar dagarna tills vi åker till England! Det som händer nu är: lägga in bilderna på efterfesten.com, plocka undan lite och bädda sängen samt diska och sen ska jag slänga i mig frukost och sen gör mig iordning. Vid halv ett kommer Johan och då ska vi åka iväg till Gocarten. Vet inte exakt vilka det blir som ska med men jag tror att det blir Tobbe, Calle, Rutan, Per, Jonas, Makke, Ricke, Ryd. Nu har jag säkerligen glömt någon men det visar sig sen. Jag ska iallafall inte köra eftersom att min handled fortfarande inte är helt bra menjag ska fota lite tänkte jag :) Nej, nu är det bäst att jag sätter igång och hoppas verkligen att det går bättre med jobbet ikväll! /Kramar, L!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards