Alla inlägg under maj 2008

Av Lisa Ullström - 29 maj 2008 19:23

Hejsan! Det blev alltså inget med att åka iväg och grilla i dag. Vi kanske ska ta det i morgon i stället! Ville ha riktig hemmalagad mat idag så vi åkte till Willys och nu lagar jag och hjärtat mat ihop! Är sjukt hungrig! Ska kolla på film till maten: what happens in vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Tror att den är riktigt bra faktiskt! Jag ska nog inte jobba i kväll eftersom att jag tänkte ta det på Lördag istället. Är så trött i dag så vore skönt att ta det lugnt men vi får se. Chefen skulle ringa mig senare och om jag ska jobba för honom på Lördag så måste jag jobba för expressen idag! Men men det visar sig sen :) Nu är det mat! Ha det bra så länge :) Kram kram!

Av Lisa Ullström - 29 maj 2008 18:07

KÄRA KLASS RMS3A! JAG BEHÖVER VETA OM ALLA NI I KLASSEN ÄR MED PÅ ATT KÖPA KALENDRAR TILL FALLE, BACKIS OCH MICKE? DET KOMMER KOSTA 900 FÖR ALLA TRE KALENDRAR OCH EFTERSOM DET ÄR 21 PERSONER I KLASSEN SÅ KOMMER DET ATT KOSTA 50 KRONOR PER PERSON! VÄRT OM NI FRÅGAR MIG! JAG BEHÖVER VETA DETTA OMGÅNGENDE!!!

Av Lisa Ullström - 29 maj 2008 15:22

Idag blir det en lugn dag! Mamma och pappa kom hit förut och hämtade Johan så att han kunde åka hem och hämta bilen hos dom! Nu ska jag städa lite och så där. Har precis skickat massa bilder till folk i klassen men men dom kan ju alltid ta bilderna härifrån så länge! Nej, nu ska det städas och sen ska jag och Johan åka och köpa lite mat, en engånsgrill och åka till ett ställe och grilla och mysa :) Svulla ska jag också är hungrig idag! Haha! :) Evelina och Jonna tack för att ni kom igår! En vecka kvar nu sen ska ni få vara med om något ni sent kommer att glömma! :D

Av Lisa Ullström - 29 maj 2008 14:39

Idag är det Torsdag den 29:de Maj! Det är i dag en enda vecka kvar till vi är studenter! Det känns obeskrivligt bra men jag är så jävla nervös! Det kommer komma så jävla mycket folk för att fira mig och för att festa och umgås med mig! Allting är fixat nu, maten och allting. Allt är betalat och hela skiten! En vecka kvar! Längtaaan!

Av Lisa Ullström - 29 maj 2008 13:07

Igår Onsdag var det dags för balen och jag startade dagen med att gå upp klockan åtta på morgonen för att städa, plocka rätt, duscha och sen locka håret som tog cirka 2-3 timmar. Håret blev jätttebra och löshåret också! Big hair kan jag säga, haha! Madeleine som skulle sminka mig kom vid klockan ett och vi kollade lite på klännngen och så för att se vilka färger jag skulle ha :) Sminkningen tog sin tid och det blev riktigt bra! Satt stenhårt hela kvällen för övrigt! Efter sminkningen var det bara håret kvar och Madde tupperade det lite och satt upp det. Blev tre små vita blommor i håret också och det såg lite sött ut.


När Johan och jag var helt klara så åkte vi och Evelina mog Mc donalds på söder för att plocka upp Jennie! Vi plockade snabbt upp henne och åkte hem tiill mina föräldrar! Där blev det fotografering av pappa och Evelina tog kort på oss med min kamera. Vi blev inte där någon längre stund men jag fick lite alkohol till att dricka på förfesten hos Matilda!


Pappa körde iväg oss till Matilda i Adolfsberg och när vi kom fram dit så såg vi att hon bodde mittemot hon som hade målat Johans slips så vi gick dit och pratade lite med henne och hon tog kort och så. In till Matilda for vi sen, det togs en massa kort och minglades med alkohol och jordgubbar, snacks och mys! Vi åkte mot stan i rask takt, gick av mittemot Sfbio och där blev det fotogrfering av Bengt Eklund och Evelina vvar åter tillbaka för att fotografera! Även Jonna var där för att kolla! Träffade en massa andra också, Alexandra bland annat :) Som tyvärr inte gick på balen! :( Det fotades vid slotten, utanför hotellet och hit och dit tills vi till slut fick gå in på hotellet.


Väl inne blev det champagne som välkomstdrink och mingel innan det var dags för oss att bege oss till övervåningen för trerättersmiddagen som bestod av någon förrätt med bröd, räksallas och små salladsblad och det var som ni förstår ingenting för mig men jag åt brödet och gav bort det andra, haha! Huvudrätten var fläskfile, som var grymt god och potatisgratäng! Riktigt gott och sen då! Efterätten! Herregud! Mättande var det. Det var iallafall någon slags chokladmoussebakelse! Så jääävla god! Och till maten fick vi dessutom gratis alkohol. Man fick välja, cider, vin eller öl och det blev såklart cider för mig.


Efter maten var man helt slut men jag och mina favorittjejer Madelen och Erika gick ut och tog lite kort tillsammans och sammtidigt lite frisk luft för det var så jäävla varmt där inne! Innan det blev tryck med dans och så, så skulle man självklart dansa vals och det gjorde vi. Inga problem där inte! Jag vill tacka er alla för en underbar kväll! Jag har verkligen fått ett minne för livet nu! Tack så mycket, älskade Rms3a och Risbergska skolan!

Av Lisa Ullström - 28 maj 2008 11:26

Jag skriver hela tiden men det är för att jag är ensam just nu och stressad! Jag har börjat medd håret nu! Lockat underhåret och satt dit några löshårsslingor! Mycket kvar men det går rikrtigt bra! Om en och en halv timma kommer Madde! Nervööös! Hoppas jag blir fin! :) EVELINA JALLA!

Av Lisa Ullström - 28 maj 2008 10:38

Nu har jag precis duschat och nu är det brådis! Har två och en halv timma på mig att locka håret och sätta i löshåret! Förhoppningsvis kommer Evelina snart hit och hjälper mig! Jag kan ju inte ringa, har inte pengar på luren :(

Av Lisa Ullström - 28 maj 2008 09:56

Okej, som vanligt har jag fortfarande inte hoppat in i duschen. Jag grejar ju med en massa annat hela tiden. Hittade precis en gammal låt som jag älskade förut, gör det i och för sig fortfarande men den är ju så gammal så man tröttnar fort. Mario - Let me love you! Jag gillar den helt enkelt. I alla fall så sitter jag framför datan i min nya sommriga klänning från Gina! Balkongen är öppen, hårsprayen, borstarnam, kamen, locktängerna och löshåret är framme! Så igentligen behöver jag bara hoppa in i duschen och sen sätta igång! Jo, men det ska jag göra! Madde kommer ju vid klockan 1 och det kommer ta en stund att locka håret. Minst två timmar iallafall! Evelina om du ser det här så hoppas jag att du kommer gumman :) Kram, L!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards