Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Lisa Ullström - 6 maj 2008 21:37

Var på stan i dag med tjejerna. Bytte linnet och t-shirten som jag fick av mamma. Det blev en grön och en blå t-shirt men jag ska bara behålla den blåa. Räcker med en tyckte jag. Efter vi hade handlat lite på Gina (jag, Erika och Madde) så gick vi ner mot slotten och träffade Ellen. Vi köpte glass och snackade lite vid bänkarna framför slotten i cp-parken. Jonna kom också förbi och sen gled vi mot mitt håll. Jag sprang in på Lucullus och handlade lite och sen gick jag in på Almsteds och köpte en ros och ett kort till Johan :) Har bara slappat hela dagen sen jag kom hem men nu är klockan mycket och vi har inte ens ätit än så nu ska vi laga mat och sen ska jag duscha, fixa mig, träffa Caroline och Jonna och sen dra och jobba på Satin! Jag kan inte förklara hur trött jag är! Vill bara ta studenten nu! Sommarvädret är ju här varje dag och det är ju hur varmt och skönt som helst! Helt perfekt! Önskar jag hade en massa pengar så jag kunde shoppa varje dag. Så jävla snygga sommarkläder varje dag! Men men, jag ska jobba så mycket som möjligt och försöka ta ledigt så lite som möjligt så jag får ihop bra pengar. Önskade mig pengar av mamma och pappa i studentpresent för jag är inte så bra på att spara och jag måste ju ha pengar till Bosnien i sommar! Nej, nu är det riktigt brådis! Ha en bra kväll och hoppas att eran dag varit lika bra som min! Hej hej :)

Ellen, Erika & Madde! :)
Av Lisa Ullström - 6 maj 2008 12:11

Jag har inte fattar hur man lägger in filmer på bloggen men nu fick jag lite hjälp av en annan medlem på bloggagratis! Tack så mycket! :) Jag tänkte visa en film som ger minnen från Gran Canaria! Jag vill varna känsliga tittare, haha! Helt sjuk film! Huvudrollen i filmen är helt klart Adash, haha! :D Njut!

Av Lisa Ullström - 6 maj 2008 11:06

Vaknar av att Johan håller om mig och han är så jävla söt när han sover! Vi har varit tillsammans i elva månader i dag och jag är lycklig! Jag ville vara hemma från skolan i dag men jag fick inte :( Okej, jag har bara två lektioner men dom är rätt långa och jag har så ingen lust i dag! Men men, sånt är livet. Dessutom ska jag jobba i kväll! Men jag hoppas det blir tryck iallafall! Nu ska jag duscha, sminka mig och dra på min kläder och dra till skolan. Ser förjävlig ut i dag så jag måste göra något åt saken helt enkelt. Nej, ha en bra dag :) Och by the way: Grattis till Jennifer och Daniel som blev föräldrar till lilla Svea inatt! :) Kram kram, shutt!

Av Lisa Ullström - 6 maj 2008 01:47

Jag hade inga tankar på att skriva något mer i dag för jag ser sjärnor, kan knappt hålla ögonen öppna. Men saken är: Jag sitter och laddar upp bilderna från Tisdags på Satin och Torsdags på Harrys eftersom jag helt glömde bort att göra det i går. Jag var så trött och sammtidigt partysugen så jag glömde bort det. Tänkte skriva av mig lite så jag blir ännu tröttare för då blir det lätt som faan att somna sen. Jag pratade med Aksu i dag. Var riktigt längesen faan, han fyllde år här om dagen så jag sms:ade han i går och grattade i efterskott och i dag sa han att jag kunde ringa om jag hade lust så det gjorde jag. Allt verkade flyta på som vanligt i huvudstaden och det var skönt att höra! Men men jag sitter brevid mig älskade pojkvän, min sambo, mitt hjärta. Han spelar något jävla kukspel. Jag hatar det där jävla skitspelet och inte nog med det så låter hans dator som ett flygplan för att han har fem hundra jävla fläktar i sin hårddisk eller vad faan det heter! Sämst! Jag får nästan damp, men ändå inte. Just nu skulle jag vilja ha en sån där Wii fit board, den kostar ju typ 1000 spänn men är ju rakt av så jäävla värt! Faan, lalla runt på den där saken framför tv:n och typ "träna" för det är faktiskt jobbigare än man tror. Det är faan nice, står hellre på den där skitbrädan än att gå till friskis och svettis svettfabrik faktiskt! Jag älskar friskis men det är alltid så mycket folk, alla glor på varandra som att dom fick ögonen i julklapp och nej, alltså jag pallar inte. Drar faan till Brickebacken och simmar i stället för det är både skönt och roligt! Good I fucking love water! Fyfan, vad jag är trött. Får i och för sig skylla mig själv lite! Men i morgon eller om man ska säga i dag (klockan är efter 12) så har jag och Johan varit tillsammans i 11 månader så vi ska väl mysa hela dagen! Jag hoppas verkligen på fint väder! Skulle vilja hitta på något faan, bara chilla och mysa någostans! Jag är ju ändå typ ledig i morgon. Just faan min cykel står på stan! Det här måste jag styra upp innan den också blir baxad! Nej, nu blir det jag skriver så osammanhängande att jag knappt fattar själv vad jag skrivit men men vad faan är man trött så är man. Nu ska jag öppna min balkongdörr, det är så varmt här inne och sen blir borsta tänderna, tvätta händerna, krypa under täcket och sova med min älskling! By the way, inte nu i helgen men helgen efter det så är det Linde cruisingen! See ya, peace out! :D

Så förbannat trött! Natti natt!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards