Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Lisa Ullström - 31 maj 2008 11:15

Idag har jag solat och spelat kort med Jonna på uteplatsen! Vid klockan tre tog vi cyklarna upp på stan och åt glass och jag var tvungen att köpa strumpbyxor till studenten! :D I kv'lll är det Medina på Back Stage. Om det blir bra bilder så dyker det upp senare! Shutt!

Piffade up min Loka päron med lite karamellfärg och sugrör :)
Av Lisa Ullström - 31 maj 2008 10:53

Nu är det Lördag morgon och det är strålande solsken så jag ska ta och städa upp lite snabbt i lägenheten och sen kommer Jonna hit och då ska vi drar på våra bikinis och gå ner och sola på uteplatsen! Sköönt! Vill hinna bli lite brun till studenten faan :) Idag är det FEM FUCKING DAGAR KVAR!! Jag är så jävla nervös men längtar så in åt helvete också faaN! Jag tror att låten som kommer att symbolisera min klass på studenten är: Alex Guadino - Destination Unknown! Den ville alla ha på skivan! :D Nu är det nära! Hoppas ni alla kommer som är bjudna! Ni vet vilka ni är!

Av Lisa Ullström - 31 maj 2008 02:25

Precis kommit hem från jobbet! Var som vanligt på Fredagar på Kåren och i dag var det sista kvällen innan de stänger för sommaren! Kändes sorgligt men ändå lite skönt att få ledigt ett tag och ha fria fredagar! Har inte haft det på länge! Det var så mycket folk och så varmt att jag nästan svimmade! Riktigt jobbigt men men.. bättre för mycket än för lite I guess! Håller i alla fall på att ladda upp bilder på efterfesten nu så jag kan sova. Johan är grinig som faan på mig för att jag la ut bilder på orebroguiden.se som han tyckte att han var ful på men det var inte som att jag gjorde det för att göra honom förbannad men men gjort är gjort. Just nu kan jag inte göra något åt det. Nu gick han och la sig. God natt då! Jag tänker iallafall sitta uppe ett tag till och göra klart mitt jobb. I morgon ska jag träffa Jonna och om det är fint väder så blir det sola, chilla och bara prata. Har inte träffat min lilla homegirl på länge så vi har mycket att prata om :) Träffade Evelina innan jobbet också! Tack för snacket pullan och hoppas du får det riktigt mysigt i sommarstugan! Hade gärna följt med. Älskar det där stället! Där har vi roliga minnen faan! Nej, nu orkar jag inte skriva mer! Ska försöka få in bilderna så fort som möjligt så jag kan sova ut i morgon! Vore så jävla skönt! God natt på er och hoppas ni haft en bra Fredagkväll! Kramar Lisa!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards