Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Lisa Ullström - 23 maj 2008 17:31

Ja, ikväll ska jag ju jobba! Kåren är det som gäller i kväll och jag är så jävla trött just nu men jag tror ändå att det kan gå bra eftersom att det är lönehelg :) Mamma var precis här och nu funkar min mobil för jag fick nytt simkort och skit men jag har inte orkat ladda på kortet ännu så det får jag göra senare. Nu ska jag kolla på Maui Fever och chilla i soffan! Hej så länge!

Av Lisa Ullström - 23 maj 2008 14:17

Om en liten stund ska jag ta med min cykel ut i skogen och sen gå ut och gå. Tänkte skriva upp lite sköna låtar till er och jag bangar inte om ni vill ge mig lite låttips heller :) Mobb Deep - Survival Of The Fittest. Cunninlynguists - Missing Children. Ken Ring - BB berättelsen. Immortal Technique - Dance With The Devil. Dr Dre - Whats The Difference. Jedi Mind Tricks - Heavinly Devine. Linkin Park - Forgotten. Nightwish - Angels Fall First. Necro - Whos Ya Daddy. Swizz Beatz - Its Me Bitches. Dr Dre - The Watcher. Gary Jules - Mad World. Mr Hyde - Street Veteran. Cunninlynguists - Seasons. GZA - Investigative Reports. Ken Ring - Fingret Ger Vi Till Alla. Mobb Deep - Shook Ones. Methodman Ft Busta Rhymes - Whats Happenin. Dead Prez - They Schools. Dr Dre - Big Egos. Jedi Mind Tricks - Black Winter Day. Immortal Technique - Harlem Streets. Enjoy this!!

Av Lisa Ullström - 23 maj 2008 13:12

Ja, det kan man säga! Min mobil fungerar inte. Simkortet är inaktivt står det på displayen och jag har tagit ut det, blåst på det, torkat det, satt in det igen, startat om telefonen men det hjälper inte. Ingen får tag på mig och jag får inte tag på någon eftersom att jag varken kan ta emot samtal och sms eller skicka och ringa. Helt värdelöst! Har aldrig kännt mig så ensam tror jag! Min mobil är ju ändå en av mina bästa vänner om man säger så. Min medlare liksom och nu har jag halvt förlorat honom! Sämst! Jag måste skaffa ny mobil. Kanske nytt simkort också. Planen just nu för att lindra mitt lidande är att jag ska städa upp här i lägenheten. Disken skiter jag i just nu för jag orkar inte det. Inte nu iallafall. Får se senare. Jag ska bort mot Rynningeviken sen när jag har städat klart och ta en tripp runt spåret. Känns så skönt att gå där. Alltid någon som går där så man slipper känna sig rädd där inne i skogen och dessutom är det en riktigt fin skog. Nej, nu måste jag ladda ipoden annars kan jag ju inte gå iväg! Om den skulle bli ur funktion så vet jag inte vad jag skulle ta mig till! Jaja, ha en bra dag så länge och försök inte ringa om det är något för det går tyvärr inte :( Kramar

Av Lisa Ullström - 23 maj 2008 08:31

Jag har precis vaknat, trött som vanligt i dag också! Ska snart till skolan och ha mina två lektioner eller vad det är och sen ska jag hem. Ska nog ta en promenad på elljusspåret i dag också. Var riktigt fint där faktiskt och så var det lite folk som gick där så man slapp känna sig helt ensam. Föresten, till alla er som gillar streetwear, stora hoodtröjor, snygga t-shirts med tryck, kepsar och så vidare ska gå in på den här sidan: www.topstreetwear.com! Där finns det mycket feta grejer! Nu, måste jag äta frukost. Fint väder idag så ha en bra dag och hoppas ni får en roligare helg än mig :) Kramkram, Lisa!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards