Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Lisa Ullström - 9 maj 2008 18:42

Ja, alla dessa jävla modebloggar. Dom tar över hårt alltså. Men men, mina dagens outfit skulle bli bäst haha! Myskläder ecery fuckin day och sånt! Orka gå i jeans, klackskor och tighta jävla toppar och klänningar varje dag. Nej, fyfan! Iallafall så har jag pratat med Jonna och Zana och nu ska båda två följa med till Kåren! Feels good! :D Kanske borde sluta skriva nu för nu kom Johan hem och jag måste snart fixa mig och så men have a good day, Im out!

Av Lisa Ullström - 9 maj 2008 17:57

Det är så jäävla varmt ute! Och jag tänker inte klaga för snart blir det ju lite kyligare igen! När jag var hos mamma och pappa i dag så skrev vi upp alla som ska komma på studenten och nyss ringde mamma och sa att hon hade köpt lite grejer till studenten! Det är ju så jävla nära nu! Fuck, vad jag är nervös! Iallfall så har jag suttit på the balkoney en stund och glassat men det blev lite för varmt så jag gick in igen och dessutom har jag sådan jävla mensverk så det är helt sjukt (ursäkta att jag skriver det här men vad ska man göra, det är ju mänskligt)! Johan kommer snart hem och då ska vi väl ta det lugnt och laga mat sen ska jag ju till jobbet. I morgon när han slutar så ska vi hitta på något men han har inte sagt vad än så jag hoppas att det blir roligt! Jag längtar efter att ha en helt ledig och lugn Lördag och kunna göra vad vi vill! Jag älskar dig, Johan! Tack för i går, du stöttade mig verkligen! Idag by the way så fick jag ett sms av en person som jag tycker väldigt mycket om. Personen är som familjen för mig och jag kunde inte svara för jag vet inte vad jag ska skriva. Det blir så fel. Det jag tycker är så här. Om man ber om förlåtelse för något och om man vill kunna lösa något så måste man veta vad man gjort. Det kan inte vara så att ena stunden är man ledsen och vill lösa det och göra allt till rätta och andra stunden skriva en massa jävligt dumma saker. Om man tänker efter så finns det alltid en anledning till varför det är som det är och om man tänker efter lite så vet man nog vad man har gjort för fel. Jag ville inte bli skriven om på internet och jag behöver inte någons hjälp. Tack i alla fall. Jag vet vad du syfta på och att skriva så där när folk kan se det är lite respektlöst och det tog på mig kan jag säga. Speciellt när det var du som skrev det. Från en sak till en annan så tror jag att det kommer bli en mycket dålig utekväll i kväll. Kolla på vädret och känn värmen. Hur många vill gå ut på krogen då? Jag tror att dem flesta satsar på att grilla och sitta på uteserveringar eller festa t.ex i Säbylund som jag vet att några ska göra. Därför känner jag mig inte taggad för kvällen. Jag gillar Kåren skarpt, alltid nice folk och så men jag tror att den här kvällen blir svår så Jonna ska haka på och hjälpa mig! Nej, nu är det nog dags att sluta skriva. Ha en bra kväll och njut av vädret för man vet aldrig när det blir regn igen! :)

Av Lisa Ullström - 9 maj 2008 12:29

Idag är det äntligen Fredag. Jag skulle börjat klockan tio imorse men satt i skolan klockan åtta och hade lektion med några i min klass och naturarna. Lyssnade på en massa redovisningar och sen var det en kort rast och vi chillade i solen. Sen hade vi lektion igen i olycksfallsvård, samma som innan. Redovisningar igen och sen gick jag på möte med syon. Efter det hade jag en kort rast och sen psykologi. Fick veta hur jag ligger till i dag och lycklig blev jag för jag har G. Orkar inte fler Ig:n. Slutade efter betygspratet. Åkte hemåt och här sitter jag i värmen och äter glass. Mamma och Vigdis ska plocka upp mig om ett tag och då ska vi åka förbi Caroline och hämta lite grejer och sen blir det hemåt. Jag ska plåta lite, för mamma ville att jag skulle göra det, haha! Ska passa på att lägga mig i hängmattan och vila en stund innan jag åker hem sen. Skönare att ligga ute i värmen än att sitta inomhus! Ikväll ska jag jobba också fan! Men ledig på Lördag så det är ju skönt! Nu ska jag åka :) Shutt!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards