Alla inlägg under november 2008

Av Lisa Ullström - 16 november 2008 12:41

Ja, jävlar vad trött jag är! Nyvaken, ser ut som en zombie, hungrig, uttråkad, vill bara sova men det gick inte att sova mer! Mer vet jag inte om jag har att skriva just nu!

Av Lisa Ullström - 16 november 2008 02:00

Nu är bilderna inlagda and Im goin to sleep! Johan åker till Fellingsbro i morgon bitti och jag ska sova ut så länge jag kan. När jag vaknar gör jag väl samma sak som alltid (helt i onödan enligt alla), städar! Det måste göras och jag trivs bättre när det är rent och snyggt liksom! Hur som helst, gott natt :)

Av Lisa Ullström - 16 november 2008 01:51

Antingen är ni för lata för att ens orka skriva en kommentar eller så vill ni att jag ska lägga upp svartvita bilder men nu bryter jag mönstret och lägger in två vimmelbilder från ikväll. Ena från Satin och den andra från Björnis!

Av Lisa Ullström - 16 november 2008 01:24

Johan och Tobbe skjutsade mig upp på stan. Skulle börja på Björnis men när vi kom dit var det inge folk alls så vi åkte en liten vända och sen droppade dom av mig vid Satin så jag jobbade där först istället! Det gick bra på Satin hur som helst en hel del folk man kände. Träffade personen jag berättade om innan och det kändes underbart! Vidare efter Satin blev det Björnis och det gick faktiskt bra där också! Nu är det dags för mig att lägga in bilderna. Kanske dyker upp någon här as well!

Den som kommenterar att den vill se bilder i färg får kommentera det isåfall för då dyker det upp direkt! Ni är så dåliga på att kommentera så ni kan gott göra det annars får ni se svartvitt ändast ;)

Av Lisa Ullström - 15 november 2008 22:03

Nu är jag klar, klädd i rosa haha fast på ett bra sätt! Johan och Tobbe ska skjutsa mig till Björnstugan nu och när jag är klar där ska jag gå mot Satin! Personen jag inte träffat på tio månader kommer vara där och jag är rädd att jag kommer börja gråta! Jag ska inte gråta! Ska inte! Saknaden är stor men ikväll äntligen! Kan inte förklara känslan! Men nu måste jag kila! Cya later!

Av Lisa Ullström - 15 november 2008 20:42

Maten var god, mättande och gjorde mig ännu tröttare än jag redan var. Sov en timma och är nu vaken igen. Har precis tagit en dusch! För skönt at få vakna till lite. Nu ska jag sminka mig, fixa mig och sen dra till jobbet! Bir nog Björnis först idag! :)

Av Lisa Ullström - 15 november 2008 18:52

En bild på mig och Madelen med Nord där på ett hörn. Bilden är från i sommras och den lägger jag upp för att jag kanske ska träffa mina älsklingar Madelen och Ellen ikväll om dom nu ska ut :) Hoppas!

Av Lisa Ullström - 15 november 2008 18:00

Städat rätt i lägenheten nu så det är jättefint! Johan kommer hem när som helst och då ska vi fixa mat och det blir potatisgratäng och lövbiff! Gott, gott! Efter maten ska vi bara plocka undan allt och sen blir det sova en, en och en halv timma för det behöver jag verkligen för att palla med kvällen! Sen kanske jag ska träffa en person, säger vem sen. Har inte träffat personen sen i Januari i år och sen är ca tio månader sen. Vid 22.00 någon gång blir det antingen Satin eller Björnis först har inte bestämt mig än och jobba. Blir nog en bra kväll bara jag får lite sömn innan :) Hoppas, hoppas att vi kan ses nu bara annars kommer mitt hjärta krossas. Ännu en gång men men det är bara att vara positiv! :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards