Alla inlägg den 10 november 2008

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 16:50

Städar som faan just nu! Vim som fan (eller Jim heter det ju nuförtiden) i hela badrummet och nu är det helt vitt, avdammat och fint! Slängt massa tomma shampoo och balsamflaskor och fiskar så det blir fint och luktar riktigt fräscht! Måste fortsätta klockan tickar! Fan, vill att Johan ska komma hem NU NU NU så jag kan berätta om min stora, feta, jävligt smarta ide till våran sovrum! Vad har ni andra för er då? En bra dag för er? :)

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 16:02

Jag har en fått en grym, thung ide till mitt och Johans sovrum. Omn han går med på det så kommer det bli sjukt fint! Mer utrymme, plats och en massa utrymme att göra fint på! Hoppas, hoppas nu! :)

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 15:06

Började dagen med att åka till skolan, möta upp Fruppe och snacka lite skit! Matematik blev det sen, segt, svårt för mig att förstå men Johan skickade sms och sa att jag skulle få hjälp av honom sen :) Efter jag slutat åkte jag med bussen upp på stan, gick och handlade och sen åkte jag hem. Äntligen hemma, käkar lite glass och ska snart sätta igång och städa. Vill bara varva ner lite först :)

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 11:44

Nej, nu ska jag ta en dusch, slänga i mig lite frukost, bädda sängen, packa ihop mina böcker och grejer och sen dra till skolan. Är en kort skoldag idag. Ska bli skönt kan jag lova! Nu måste jag röra mig, ska till bussen om en halvtimma! /L!

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 11:26

Min älskade vän Erika kommer från Uppsala till Örebro den här helgen som kommer. Jag vill spendera hela helgen med henne och tjejerna! Har inte träffat henne någonting sen studenten i början av sommaren, förutom en kort stund en dag i Augusti! :( Och nu i helgen måste jag jobba. Behöver verkligen pengarna men någonting måste vi hinna ses! Måste, måste! Saknar dig som fan, Erika!

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 11:10

Känner mig stressad inför den här veckan, fan! :/


Måndag: Skola mellan 13.00-14.00 Efteråt handla på ICA (bröd, vim och lite sånt shit). Så fort som möjligt hem, damma, dammsuga, diska, skrubba hela badrummet, badkar och allt! Verkligen städa hela lägenheten. Direkt när det är klart måste jag plugga till Naturkunskapsomprovet som är på Onsdag! Och dessutom ska jag försöka hinna plugga lite Matematik tills provet som är på Torsdag!


Tisdag: 08.15-09.15 Matematik och därefter håltimma tills klockan 12.00 då det är spanska. Lär ju åka hem på håltimman eller sitta kvar i skolan och plugga. Efter skolan blir det kanske Västerås eftersom att det inte blir av idag. Jag vet inte, mamma har inte sagt något än men vi får se. Ska iallafall absolut plugga till Naturkunskapsomprovet! Viktigt viktigt! Hur som helst så ska jag jobba på kvällen också!


Onsdag: 08.15-09.30 Spanska. Slutar direkt efter det men måste tillbaka till skolan klockan 15.00 för att skriva omprov i Naturkunskap B! När jag slutar lär jag vara helt slut och får åka hem och vila en stund innan jag ska plugga till Matteprovet som är nästa dag!

Tosdag: Matematik på morgonen och det är då provet skrivs! Jag måste klara det! Håltimma efter det tills Spanskan börjar vid tolv igen! Slutar, måste hem och vila upp mig eftersom att jag ska jobba på Harrys på kvällen!

Helgen: Jobbar iallafall Fredag och troligtsvis Lördag också! På dagarna har jag ingen aning om vad som händer men jag måste försöka komma ut och fota lite!

Av Lisa Ullström - 10 november 2008 10:48

Kollade på "honey" igår, grät lite för den är ju så jävla underbar där i slutet haha! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna helt enkelt! När filmen slutade gick jag direkt och la mig brevid Johan och sov. Nu är jag vaken igen och man did I sleep good to night? Yes, yes I did! Underbara säng! Hur som helst, klockan är snart elva och jag börjar om två timmar så jag ska bara slöa, chilla och ta det lugnt innan jag hoppar in i duschen och drar till skolan :) Ingen aning om vad som händer idag men tror att det blir damma och städa faktiskt! :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards