Alla inlägg den 6 november 2008

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 16:35

Efter skolan åkte jag och Madelen hem till mig en snabbis, fixade lite och så bestämde vi oss för att åka till Marieberg en sväng istället för att åka och simma. Ingen av oss orkade det idag! Väl på Marieberg shoppade Madelen kläder, det jag minns var en tröja, en klänning och sen var det något mer, minns inte vad. För min del blev det lite grejer till lägenheten och en riktigt skön axelbandslös bh! Nu chillar jag och Madelen men hon ska åka hemåt snart och då ska jag börja plocka. En av mina och Johans fiskar mår lite dåligt men det får han ordna när han kommer hem! Ska ha maten klar tills Johan kommer hem och efter det ska vi lägga oss och sova en stund så att jag orkar jobba ikväll! Guld dag idag! Tack Madelen! (L)

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 07:20

Bilderna på smyckesträder lägger jag upp senare men här får ni se nya adidaströjan och våra nya lampor! :)

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 07:07

Jimez, Slovaco och Jonna på Satin!

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 06:35

Onsdagen började med att jag och Johan vaknade, sent. Vid kvart över tolv ungefär! Åkte till mammas jobb och hämtade henne, åkte ut till Marieberg där jag köpte ett smyckesträd (riktigt snyggt och praktiskt) på IKEA och så köpte jag en blomma hem till lägenheten. Mamma fixade ett kvitto och sen åkte vi ut till Gällersta. Väl där blev det bara att mata katten, hästarna och sen äta innan vi bestämde oss för att åka till Västerås!


Väl framme i Västerås blev det först Nisses där jag köpte ett par mysbyxor och ett halsband! Efter Nisses åkte vi vidare till Bauhaus där jag och Johan ÄNTLIGEN hittade en taklampa till sovrummer (efter åtta månader, haha)! Riktigt skönt att äntligen fått lampa hur som helst! Efter Bauhaus åkte vi mot IKEA och där köpte vi två lampor till köket, riktigt fina och så köpte vi på oss en massa glödlampor! Medans Johan och mamma slängde i sig lite käk sprang jag in på ett köpcentrum och kollade lite på kläder och jag hittade såklart en Adidaströja och den fick det helt klart bli! :D Hittade också en Bh och lite hårspännen.


Till Johan köpte jag en jättefin t-shirt och tre par kalsonger som han tyckte om! Kändes mycket roligt faktiskt! :) Innan vi åkte in i Västerås (vi var lite utanför) så gick vi också och köpte en farsdagspresent (kan inte skriva vad det är för pappa läser min blogg, haha!)! Vi åkte iallafall in i Västerås, parkerade bilen och gick till Strike för att bowla. Fick en bana i ett helt tomt rum så det var bara vi som spelade där! Riktigt skönt och lugnt! Johan vann över mig med tre poäng, så sämst! Jag är så dålig förlorare, haha! Men det var riktigt roligt iallafall! Efter bowlingen åkte vi raka vägen mot Örebro, släppte av mamma och åkte hem mot stan. Innan vi åkte hem stannade vi på Max och käkade för vi höll på att dö av hunger! Väl hemma fixade vi med lamporna, kollade lite fiskarna och plockade lite. Fiskarnas vatten är helt kristallklart nu och dom ser ut att ha det riktigt bra!

Men nu är det ju Torsdag, jag är nyvaken och nyduschad. Ska klä på mig, äta frukost, plocka ihop böcker och kolla busstider. Sen om jag hinner lägger jag in bilderna från igår och i förrgår! :)

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 06:33

I Tisdags drog jag och Jonna till Satin vid elva. Jag jobbade först och sen gick vi upp på övervåningen, chillade lite och sen var det dansa som gällde all night long. Jag hade på mig mysbrallor och baggy linne och en stor jacka! Riktigt skönt kan jag säga! Träffade en massa roligt folk faktiskt och bilderna blev riktigt bra! Vid halv två, två var det raka vägen hem och sova kan jag säga! :)

Av Lisa Ullström - 6 november 2008 00:29

Varit i Västerås med mamma och Johan hela dagen. Orkar inte lägga in bilder eller skriva nåt speciellt idag så det får bli i morgon. Måste sova nu, har skola tidigt i morgon bitti! God natt och sov gott! /L!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards