Alla inlägg under augusti 2008

Av Lisa Ullström - 16 augusti 2008 11:56

Ja, Disturbia med Rihanna är en låt som jag tycker är riktigt jävla bra faktiskt så lyssna på den! Om någon har lust att hjälpa mig med städning idag så kan ni ju alltid höra av mig för det gör absolut inget om ni vill! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 16 augusti 2008 11:48

God morgon! Idag är jag riktigt trött faktiskt och lägenheten är grymt, jävla, äckligt sunkig! Disk överallt, kläder på hela golvet, skräp överallt och en massa saker liggandes här och där så jag har ju att göra i dag iallafall kan jag säga! Ska försöka vila en stund innan jobbet sen också så jag inte är trött ikväll! Anna Lindberg hoppade inatt på OS men jag var för trött för att orka kolla så jag sov istället :/ Men men, det går säkert att se senare på något sett! Nu ska jag försöka ta tag i städandet istället för att dra ut på det! /L!

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 22:38

Sitter hos Ellen med Cocco, Ronja och Madelen! Ansiktena har tvingat mig att se Jönssonliga på Mallorca! Haha, så sämst! Iallafall så käkade vi på Max förut och innan det hade jag ju som sagt möte med Örebroguiden och det gick bara bra! Efter det mötte jag Jennie och Natalie på stan och vi hängde en liten stund tills Ellen och Madelen plockade upp mig. Cocco kom till Max, vi käkade och sen blev det ellens place! Jag är lite trött faktiskt men får ändå inte sova ut i morgon för då ska Anna Lindberg hoppa i OS på svikttrean och det är för bra för att missa! Måste bara kolla upp vilken tid det där så jag inte missar det så som jag gjorde idag! Försov mig som fan! Sämst, men Anna kom tolva idag så hennes dag var nog inte så bra men men hon är ju med i finalen iallafall så det ä ju bra det! Föresten så hade min chef kollat på min blogg och tyckte att bilderna var fina och det var riktigt roligt tt höra kan jag lova! Alltid roligt att få andras åsikter, speciellt om dem var positiva! Nu måste jag nog socialisera lite med brudarna! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 17:10

Hej på er! Nu har Mp precis gått hem och jag håller på att fixa mig! Ska försöka hitta några kläder jag kan ha på mig, på med mascaran och sen dra upp på stan och ha möte med Örebroguiden :) Ha en trevlig kväll nu för det kommer jag verkligen att ha! :) Kram, L!

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 15:21

Har precis varit nere och mött upp Mp, nu är vi uppe i lägenheten och chillar! Jag ska hoppa in i duschen och fixa mig! Han får väl sitta vid datan, framför Tv:n eller nåt så länge! Hej så länge! (Mötet blir av idag by the way!)

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 14:04

Det är fint väder i dag! Vad faan har hänt? Känns underbart faktiskt! Satt på balkongen en stund och bara chillade och njöt av värmen. Har ju regnat konstant ett bra tag nu! Hur som helst så håller jag på att plocka och städa lite smått! Skönt att få undan allt det här stökiga! Får se om mötet blir av som det var tänkt idag! Nu ska jag städa vidare /L!

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 12:03

Såg ni brottningen på Tv igår? OS! Det blev ett jävla snack om det där med svenska brottaren Ara och att han gjorde rätt, fel, var respektlös och hit och dit! Han gjorde väl faan vad han tyckte var rätt så allt jävla snack om det är helt jävla värdelöst! Orkar inte höra ett jävla ord till om den där jävla brottningen nu alltså! Prata om simhoppet istället som jag missade! /L!

Av Lisa Ullström - 15 augusti 2008 11:44


Idag är det Fredag och jag har en del att göra. En del roliga saker att göra så jag är taggad på att fånga dagen! Här kommer föresten en bild från igår! Trött som faan var jag men jag vet inte om det syns eller inte. Bryr mig inte, det är så jag ser ut. Iallafall så kommer detta bli en bra dag tror jag!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards