Alla inlägg under juni 2008

Av Lisa Ullström - 17 juni 2008 22:13

Faan, jag hade helt glömt bort att jag skulle jobba i dag! Har Ronja och Jonna här också! Nu måste jag springa SHUTT!

Av Lisa Ullström - 17 juni 2008 18:16

Fy fan, vad klockan går fort. Om 45 minuter ska jag vara hos Ellen och har inte ens hunnit käka än. Jävla skit, men men sånt är livet. Får väl koka ihop lite pasta eller nå skit! Nu måste jag sätta igång här hemma! Shutt!

Av Lisa Ullström - 17 juni 2008 16:20

Imorse plockade Caroline och hennes mamma upp mig hemma. Vi åkte till Grenardjärvallen för att kolla när hennes lillebror Andreas, som för övrigt fyller 16 år idag skulle spela match! Andreas gjorde första målet så ett stort grattis till honom både för det och för att han fyller! Matchen var rätt spännande. Det var mellan Örebro och Uppland någonting. Örebro gjorde två mål och sedan gjorde Uppland(?) två mål så matchen blev oavgjord. Jag tror att Örebroarna blev lite sega i slutet. Iallafall så under matchen skadades en kille och jag tror det var en av dem värsta sakerna jag sett. Killen ramlar på planen, jag såg inte exakt hur eller om det var illa eller så. Men han slog sig själv och han grät, skrek någon gång och blev buren bort på bår och förbi läktaren. Jag satt längst ner på läktaren så dem gick förbi oss med honom på båren. Alltsåå, jag dog! Jag skakade. Höll på att kräkas. Hans knä stod ut typ en decimeter, det var helt sjukt. Jag var säker på att han hade brutit hela skiten och han slog sig själv som faan och jag antar att det var för att försöka få ondare någon annanstans än i knät. Han var grym spelare så tråkigt att han åkte av plan liksom. Hur som helst så fick vi höra att det hade svullnat som faan men det tyckte jag lät konstigt för jag har aldrig sett något så illa. Inte när jag bröt armen heller. Då stod det ut som faan men absolut inte på det där sättet. Hur som helst så hoppas jag att han är på fötterna igen!

Johan plockade upp mig vid planen och vi åkte hem, hämtade min nya mobil som inte funkade och åkte till Lager 157. Jag testade lite grejer men var lite osäker om jag skulle köpa något. Hittade iallafall ett skitsnyggt och dessutom billig halsband som jag köpte.


Efter det åkte vi till Marieberg och skulle byta min mobil mot en ny MEN dom hade inte rätt färg så vi fick åka in till stan och byta den där. Väl inne i stan ångrade jag mig och ville tillbaka till Lager 157 igen och Johan snäll som han är ställde upp och vi åkte dit. Det blev ett långt blått linne med en pistol på haha, ett till likadant halsband ifall att det andra skulle gå sönder och en massa silverarmand som var skitsnygga!

Sen rullade vi hemåt! Äntligen och här sitter jag. Mobilen funkar och jag ska lägga in bilderna på datan nu och sen ska expressenbilderna in på expressen sen tänkte jag lägga in bilder här. Sen när allt är klart ska vi käka och sen måste jag skynda till Ellen för att sen skynda hem, duscha, fixa mig och sen dra till jobbet! Bilderna kommer upp om ett tag :) Kram kram, L!

Av Lisa Ullström - 17 juni 2008 09:34

Klockan är bara halv tio men nu ska jag ner och bli hämtad av Caroline och hennes familj! Vi ska dra och kolla på hennes lillebrors fotbollsmatch :) Nu måste jag springa ner för dem kommer! Hey!

Av Lisa Ullström - 17 juni 2008 00:14

Ja, det är vad jag är! Fortfarande uppe fast jag borde ligga i sängen nu och läsa min bok. Det är vad jag ska göra nu by the way. Har en del att göra i morgon! Sååå, natti natt!

Av Lisa Ullström - 16 juni 2008 23:42

Nu är det dags att sova. Har sett Pledge this och den var som jag förfarade så jäääävla sämst haha! Men men, det var ju roligt att se Paris Hilton skämma ut sig. Ännu en gång! Kollade sen på filmen Hero någonting i några minuter för att se om den verkade bra och det kan jag säga att den rakt av gjorde. Jag är fett förbannad nu för min fitt cp mobil funkar inte! Men men, det blir till att fixa skiten i morgon för snart får jag damp! Kanske kan vakna upp i morgon och skiten som ett jävla mirakel fungerar i morgon! God natt :)

Av Lisa Ullström - 16 juni 2008 21:13

Ja, klockan tickar fort som fan så nu är det nog dags att börja laga mat. Klockan är 21.13 så det är liiite för sent igentligen. Men men, bara att tag i det. Ska kolla på film också! Vill inte säga vilken för det är nog en riktigt fjollig och blond jävla film men men får se om den duger! Shutt!

Av Lisa Ullström - 16 juni 2008 20:44

Precis kommit hem från Marieberg. Var där en snabbis med mamma och pappa. Fick en ny mobil eftersom att min mobil blivit helt förstör di stort sett. Jag ser inte texten när jag skriver sms, den byter ring, sms och alarmsignal samt teman själv så nu var det på tiden att få en ny. Det blev e Sony Ericsson W380 tror jag. Den var fin och verkar bra så vi får hoppas på det. Fick också en jättefin faktisk gul(?) klänning av pappa. Just nu gillar jag den men i morgon kanske jag tycker att den är skitful men men vi får se :) Träffade Caroline också, hon jobbade och i morgon ska vi till Lager 157 och försöka få tag på några thunga t-shirts. Resten av morgondagen blir handla inför Halmstad, bland annat matprylar och strumpbyxor och sen ska jag hem till Ellen och planera lite och försöka hinna ut till mamma och pappa en sväng. Sen på kvällen jobbar jag också! Satin! På Torsdag klockan fem åker vi till Halmstad! Läängtar! :D

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards