Alla inlägg den 19 juni 2008

Av Lisa Ullström - 19 juni 2008 16:26

Detta blir mitt sista inlägg för ett tag. Cirka tre-fyra dagar! Den här dagen har varit lite konstig, känns mig lite nere men jag VET att allt löser sig (för både dig och mig). Iallafall så sitter jag här, klar och redo. Om en timma ska vi åka från Ellen så jag ska vara där om undegär 40 minuter! Allt är klart nu så det enda som ska packas fram är alkoholen! Jag vill bara säga till er alla att jag hoppas att eran midsommar blir fri från regn, full med sprit, dans, trevliga människor och helt enkelt en dag att minnas. Det är mitt mål för den här resan iallafall och självklart att ta en massa sommriga och fina bilder! Nu är det dags för mig att röra mig! Sköt er nu! :) Kramar, L!

Jag på midsommar år 2006 ute i Gällersta! Det var en jävligt fin midsommar det! :D
Av Lisa Ullström - 19 juni 2008 13:41

Shit, klockan är redan tjugo i två! Jag måste slänga i mig frukost och sen in i duschen och göra mig iordning och få ihop all packning! Om fyra timmar är vi på väg mot Halmstad! Längtar fetingmycket! Kanske sms-bloggar när jag är i Halmstad men det får visa sig! :D

Av Lisa Ullström - 19 juni 2008 12:03

Johan har kommit hem nu, han hade med sig lite grejer och glömde lite annat men men, huvudsaken var att jag fick bergsprängaren! För övrigt så tror jag att han är lite grinig på mig men vi behöver inte gå in på varför. Håller på att fixa med min mobil, så jävla segt och jag vill bara åka nu! Iallafall så hoppas jag att det sluta regna snart för jag orkar inte ha en regnig midsommar! :D

Av Lisa Ullström - 19 juni 2008 11:08

Jag jag precis vaknat och satt mig vid datan för att lägga in lite bilder och lite musik på mobilen! Jag är fetingjävlakuk taggad och om 6-7 timmar så åker vi härifrån! Ska bli så skönt att fixa sig, åka till Ellen, packa in allt i bilen, sätta sig i bilen och öppna den första cider, smirnoffen, champagnen eller vad faan det blir! Jag hoppas verkligen att det blir fint väder nere i Halmstad under helgen, vi vill ju kunna sola och grejer! Jag trodde att Halmstad var väldigt litet, ja men typ som Smögen. Jag menar, hur fan ska jag veta när jag aldrig har varit där haha! Iallafall så är det en stad, alltså typ som ja vad ska vi säga.. hm.. ja ja vi tar Örebro. Fast Halmstad är mindre! Dem har H&M och grejer så då kan man ju alltid springa och köpa strumpbyxor om det skulle krisa, haha! Ännu en gång, Grattis till körkortet Ronja och grattis till nya bilen Madelen! Den var riktigt jävla snygg!

Av Lisa Ullström - 19 juni 2008 11:02

Johan, du är min pojkvän, mitt hjärta, min sambo, mitt allt, min kärlek.

Jag trodde från första början inte att det skulle bli vi två eller att vi skulle hålla ihop så här länge men jag är så jävla glad att vi är här i dag.

Du är underbar, förstående, pålitlig, rolig och det bästa av allt är att du lyssnar, ställer upp, hjälper till när det behövs och sen är du så jävla go!

 Jag kommer sakna dig nu när jag åker så jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna dig när jag åker till Bosnien!

Jag älskar dig! [v]

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards