Alla inlägg den 12 juni 2008

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 23:01

Sitter och kollar på Gigolo och skrattar för mig själv. Det är alltså filmen som går på femman just nu! Johan kliver väl in genom dörren när som helst och reklampausen är väl över snart så jag ska dra mig tillbaka till teven och sen blir det lägga sig i sängen och börja läsa en ny bok! Sen sov, så man är utvilad tills i morgon! Kanske blir Frimpan (Frimis) med brudarna i morgon! Får se vad Johan ska göra först så det inte blir strul med planering och sånt! Hoppas på Lindesbeg i morgon iallafall. Vore roligt att träffa Emmy, Annelie, Pontus och några! Nej, nu ska jag dra mig! God natt, sov gott! :)

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 21:23

Jag glömde ju helt bort att säga detta! Pappa kom förbi med tidningen igår som jag hade fotat pappa i! Det blev skiitbra och jag känner mig faktiskt lite stolt! Bilderna var bra och texten också förutom att mitt namn var helt felstavat men vad faan gör det! :D Far på bilden och dottern är fotograf! Det känns bra det! Ska ta kort på uppslaget så får ni se sen, om jag inte glömmer! :D

Bilderna på pappa som jag fotade i en hundtidning!
Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 20:34

Faan, vad jag bloggar! Kanske tråkigt för er som läser men jag gör det ändå för jag är uttråkad! Jonna gick hem precis nu och här sitter jag ensam igen! Fredag i morgon och jag funderar på vad man ska göra. Kanske åka ut till mamma och pappa, hämta lite dricka tills vi ska till Halmstad, åka till Marieberg en sväng och kolla på alla nyöppnade butiker, åka till Linde eller så. Jag vill väldigt gärna till IKEA.


Vill köpa tallrikar och lite blommor och stuff till lägenheten. Men just nu lutar det ju åt Linde, vilket kan vara bra. Jag borde verkligen inte handla nu alltså. Har ju inte så himla mycket jobb i sommar så får ta det lugnt! Ska dock försöka fixa ett jobb till, genom en kompis om han behöver folk! Nej, nu ska jag öppna en ny bok och läsa lite. Är så jävla skönt. Blir som en lång och bra film liksom! Ta hand om er nu! Kram kram, L!

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 20:09

Jag och Jonna gick ut en sväng. Till lekparken. Haha! Knasigt blev det och kanske fula bilder men vem faan bryr sig! Jonna gungade lite, åkte lite kana och hängde i knävecken, haha! Snart ska vi chilla framför teven bara. Är som sagt helt slut! Det är tydligen nå bra skit på tv ikväll. Någon komedigrej! Föresten, kolla filmen: Fools gold! Den var faktiskt sjukt bra och dessutom läs boken: Bryta om! Den var också grymt! Nu får ni ha en bra kväll! Haay!

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 19:27

Nu sitter jag här med Jonna. Har precis städat alltså diskat och plockat lite i köket! Hon fick lite käk och nu lyssnar vi bara på musik och tar det lugnt! Jag är lite trött så det blir en lugn kväll! Johan kommer väl hem snart också :) I morgon kanske det blir Lindesbeg eftersom att folket där tar studenten! Men vi får se! Nu ska jag kolla lite på Tv med Jonnish! :) Shutt!

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 17:23

Tidigare i dag kom Madelen hit. Vi chillade en stund, lyssnade på musik, testade lite kläder och jag visade det jag hade shoppat i Stockholm och igår. Vi kom fram till att jag skulle behålla allt, haha! Vi bestämde oss för att laga tacos och lagom tills vi skulle gå till Ica så kom Ellen och vi gick och handlade glass, tacobröd, tacochips, sallad o.s.v Lagade mat när vi kom hem, fixade köttfärsen, grönsakerna, vitlöksdippen, dukade fint och gjorde iordning. Johan kom upp från garaget och maten var klar. Eftersom att Johan deckade till filmen igår så slog vi på den till maten: fools gold och den var grymt bra! Rolig, som fan! Efter filmen var Johan tvungen att åka iväg och tjejerna skulle åka. Madelen skulle på kalas och grejer! Nej, nu måste jag städa för det ser förjävligt ut här, måste diska som faan, grejer överallt men men jag kanske får lite hjälp för Jonna är på väg hit nu :) Lägger upp någon bild senare om det blev någon bra :) Hej så länge!

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 10:26

Har precis vaknat och läst ut boken: bryta om! Riktigt bra den också faktiskt! Ska städa och greja lite nu och sen vid tolv kommer Madelen. Ellen skulle kanske också komma förbi! Det blir nog film och mys, jag är lite trött faktiskt :) Nu ska jag gå, måste ta en dusch också! Shutt!

Av Lisa Ullström - 12 juni 2008 00:26

Blev inte någon längre stunds filmtittande inte. Johan deckade i soffan och nu ligger han och snarkar. Men jag förstår att han är trött! Ska försöka få med honom till sovrummet nu så jag kan lägga mig och läsa en stund, har inte blivit så mycket med det i dag! Men men, i morgon är vi lediga både Johan och jag så nu är det bara att hoppas på strålande solsken och att jag är frisk. Och om det nu inte skulle vara fint väder så får vi väl tvätta, diska och städa eller något annat tråkigt! God natt och sov gott nu! Kram kram!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards