Alla inlägg den 18 juni 2008

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 23:34

Johan är i Fellingsbro och jag vet inte riktigt när han kommer hem men jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok nu. Får se hur länge jag orkar för jag är helt slut! Ska träffa Madeleine en sväng i morgon någon gång på dagen innan vi åker! Johan ska hjälpa mamma och pappa klockan halv nio i morgon bitti! Tycker synd om honom som får stå ut med mina föräldrar men så är det ju med allt. När man blir tillsammans med någon eller är kompis med någon så får man deras familj, vänner och så vidare på köpet! Hårt men det är smällar man får ta, haha! Nej, nu ska jag stänga min väska, lägga checklistan ovanpå så jag kan kolla i morgon att jag inte glömt något och så ska jag borsta tänderna, plocka rätt lite och sen lägga mig och läsa! Skriver i morgon innan jag åker men i Halmstad blir det inge internet! Det ni! Sköt er! Kram, L!

Jag är laddad, peppad, taggad och glad till 100 fucking precent! Snart jävlar drar vi!
Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 22:53

Jag är stressad som fan. Helt utan anledning också. Har ju i stort sett packat klart nu. Det är ju bara spriten som väntar och bergsprängaren hos mamma och pappa som jag ska få i morgon. Låtarna är skickade, väskan packad och batterierna laddade både hos kameran och hos mig!


Madelen har åkt nu och hennes bil alltså! Så jävla snygg, silver metallic och han som ägde den innan hade verkligen tagit hand om den kan jag säga. För övrigt sitter jag och snackar med Karin, skickar lite filmer och bilder :) Alltid roligt! :D

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med d.v.s skicka bilder, städa, packa, fixa musik till mobilen och ladda ännu fler batterier! Shutt!

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 21:59

Fuuuck! 2-0 till Rysslans! För helvete Sverige! Dom har varit sega hela jävla matchen! Man blir ju förbannad! Skit samma! Har Madelen här, vi chillar, snackar skit, kollar dagens senaste shopping och skickar låtar inför bilresan i morgon till Cocco! Jag är så jävla sjukt taggad, mitt hjärta pumpar verkligen! Längtar så jävla hårt! Att fixa sig så man känner sig snygg och sätta sig ner med den där cidern på västkusten! Alltså det är obeskrivligt, kan faan inte bli bättre. Med tre så jävla sköna brudar också! Det är så jäval guld! Det blir mycket självutlösare med kameran i helgen kan jag lova! Helvete vad taggad jag är haha! Nej, nu ska jag socialisera lite med Madelen för man vet aldrig med henne, hon kan ju dra när som helst haha! Ta hand om er! /L!

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 20:02

Det finns SATC på Tv, fotbollsmatch mellan Sverige och Ryssland eller Stilpoliserna. Vad ska man välja liksom? Stilpolserna åker ju fet bort. Men jag orkar inte kolla på fotbollen, vill bara veta resultaten sen! Självklart hoppas jag på Sverige! Funderar på SATC eller lägga mig i soffan och läsa min bok. Jag är så jävla trött, kan ju alltid vila tills Madelen kommer över om hon orkar efter jobbet. Nej nu börjar Sex and the city igen! Ha en trevligt kväll! I morgon drar vi brudar!

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 19:01

I have a confession to make: Ronja, min kära vän har fått körkort! Jag är så jävla glad för din skull och jag hoppas att om jag åker bil med dig så lever jag när jag kliver ut ur den! Massa pussar och kramar till dig sötan! 


Jag har en summa pengar, och för den summan pengar funderar jag på att köpa en ny kamera eller resa. Eller kanske både och. Kameran känns viktigast och roligast. Den jag har nu och jobbar med är en Canon eos 400D och det är slitsamt för den lilla jäveln på jobbet ibland när folk tycker och puttar i en hit och dit! Iallafall så funderar jag på en ny kamera till hösten och sen kan man ju alltid använda pengarna till Gran Canaria i Februari! Det vore inte helt fel, men men det där ordnar sig. Att spendera dom blir iallafall inget problem haha! :D


För en massa mer bilder och från längre tillbaka i tiden, besök: http://lisalinnea.bilddagboken.se! Nu ska jag läsa lite eller kolla på Tv! Shutt!




Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 18:17

När jag var på stan köpte jag alltså ett par skor för 99 spänn! Johan tyckte att dom var fula men jag tycker att dom är gyrmma! Kan lägga upp en bild på dom i det här inlägget så kan ni avgöra för er själva! Köpte även strumpbyxor som är mycket viktigt att ha. Sen blev det ett skydd till displayen på kameran för att undvika mer onödiga repor! Sist men inte minst blev det tre jättefina klänningar! Tycker om dem skarpt faktiskt! För övrigt så åkte Jonna nyss hem till sig och Johan åkte till Fellingsbro. Jag har stått och diskat den senaste timmen. Så jävla jobbigt men jag har kommit fram till att det nog är bättre att diska varje gång man ätit istället för att vänta flera dagar. Blir ju så jävla mycket till slut! Sämst!


Om i morgon by the way så ska inte Melinda med till Halmstad i morgon vilket känns lite tråkigt trots att jag knappt känner henne. Det enda positiva jag kan komma på med att hon inte ska med är att det blir mer plats för prylar och för oss andra i bilen. Jävligt tråkigt att hon inte ska med faktiskt men men, går det inte så går det inte. Ska tjata på våra andra älskade vänner och se om någon har möjligthet eller pengar att haka på! Vore så jävla roligt att få med någon mer. Jag har iallafall packat alla mina klänningar, smycken, smink och massa skit! Jag är laddad, taggad och redo!

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 13:36

Nu har jag precis kommit hem från stan. Handlade lite grejer med Ronja, bland annat två par strumpbyxor till Halmstad och ett par skitsnygga klackskor för 99 spänn! Vilket jävla kap alltså! Lite unika skor var det också så jag kan inte vara mer nöjd. Handlade lite annat också :)! Johan kommer hem om en timma ungefär och då ska vi nog fixa mat hoppas jag för jag har inte ätit något idag än så jag dör snart! I kväll ska han till Fellingsbro och fira Mats som fyller men jag kan inte följa med, ska packa och städa och dessutom så kommer Madelen hit och myser lite eftersom att vi åker i morgon! Nu är jag riktigt jävla taggad på att åka! :D Weeeyyy!

Av Lisa Ullström - 18 juni 2008 10:04

Detta är min packlista:


  • Alkohol (Champagne, cider, sprit och Smirnoff ice)
  • Bok
  • Solglasögon
  • Pengar, legitimation och kort
  • Mobil, laddare och förra mobilen
  • Kamera, laddare, batterier, minneskort och objektiv
  • Lakan
  • Handduk
  • Bikini
  • Shampoo, balsam och rakhyvlar
  • Kudde
  • Skor
  • Kläder
  • Smink
  • Hårfön, hårspray och löshår
  • Smycken
  • Strumpbyxor


Jag har ingen aning om jag har missat något men det har jag fram tills i morgon att ta reda på och om en timma och tjugo minuter ska jag möta Ronja utanför H&M. Vi måste handla lite till i morgon! Säg gärna till om det ser ut som att jag missat något, haha!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards