Alla inlägg under december 2008

Av Lisa Ullström - 12 december 2008 19:38

Johan har precis fixat med tvätten och åkte nu iväg till Maxim för att lämna tillbaka filmen. Innan det åt vi resterna av kinamaten. Blev ju så jävla mycket över. Pause på "Are you smarter than a fifthgrader" på tv nu men det är just nu det jag sysselsätter mig med. När det slutar ska jag duscha, fixa mig ltie snabbt och sen plocka rätt lite innan jag drar. Det blir inget speciellt fixande till jobbet idag, inget löshår eller något sånt faktiskt! Men i morgon jävlar! Nej, nu börjar det igen! Ha en riktigt bra kväll nu, vad ni än hittar på :) Trevlig helg!

Av Lisa Ullström - 12 december 2008 13:07

Nu är jag hemma, provet gick bra men dagen har hitlls varit sämst. Började med att jag kom till skolan, gick till mitt klassrum och ingen var där. Såg ingen från hela den stora klassen i skolan så antar att dom var lediga eller nåt men eftersom att jag inte går i deras klass och inte är med på deras klassråd så får inte jag veta sånt. Sämst! Hur som helst så käkade jag lunch med Fredrik, Jonna, Emma och resten av tjejerna och sen gick jag till nästa lektion där vi hade prov. Det gick bra kändes det som och så tog jag bussen hem. Hemma nu, är på skitdåligt humör! Nu ska jag sova en stund och så får vi se vad jag gör av resten av dagen! Hej!

Av Lisa Ullström - 12 december 2008 09:06

Glömde ju säga att Johan kom hem igår vid niotiden och han hade med sig kinamat och dessutom hade han med en film som överraskning: Barnhemmet. Så vi åt mat, kollade på filmen som var riktigt bra och äcklig som fan och sen gick jag och la mig och fy fan vad gott jag sov i natt. Börjar vakna till lite nu känner jag :) Ska äta lite frukost och dra till skolan nu! Cyya!

Av Lisa Ullström - 12 december 2008 08:44

Känns inte som Fredag idag but it is så det är bara att njuta. Helg igen och fy fan vad skönt. Jag ska snart till skolan, har Naturkunskap B först i en timma och sen efter det Naturkunskap A och jag tror att vi får sluta tidigt idag. Ska hem direkt efter skolan, vila lite och sen försöka ta det lugnt bara. I morgon ska jag och och min älskling Jonna ut och vi längtar som fan båda två. Dels för att det är Lördag och jag har tagit ledigt och dels för att det är Club Cream, sen är ju Adam Tensta där också vilket är ett absolut plus. Hoppas han är bra live! Hur som helst så blir det inge fixande av mitt hår och massa sånt skit i kväll på jobbet, ska inte fixa mig nå speciellt. Pallar inte! Men nu måste jag fixa lite grejer! Shu!

Av Lisa Ullström - 11 december 2008 20:31

Detta blir mitt sista inlägg idag för jag vill stänga av datan nu. Ska försöka chilla framför tv:n tills senast tio och sen sova. Johan är på väg hem och det blir kinamat. Jag är väldigt trött så ska verkligen försöka lägga mig i tid som sagt! Blir en lång dag i morgon! Ha en bra kväll och sov gott folks!

Av Lisa Ullström - 11 december 2008 20:31

Detta blir mitt sista inlägg idag för jag vill stänga av datan nu. Ska försöka chilla framför tv:n tills senast tio och sen sova. Johan är på väg hem och det blir kinamat. Jag är väldigt trött så ska verkligen försöka lägga mig i tid som sagt! Blir en lång dag i morgon! Ha en bra kväll och sov gott folks!

Av Lisa Ullström - 11 december 2008 19:53

Make your haters, your motivators! (Im doin it) -

Av Lisa Ullström - 11 december 2008 17:55

Ni kan inte tänka er hur mycket jag ser fram emot helgen. Händer så sällan att jag tar ledigt och jag känner på mig att den här helgen kommer bli helt jävla guld. Det blir färgglatt, blingat, heavy och shaka röv som fan! Mer än någonsin troligtvis! Jag är taggad som fan och vill bara att det ska vara Lördag nu! Ska lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg i morgon när jag ska jobba.


Vad gör jag? Jag ska ju springa ner med soporna! :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards