Alla inlägg under oktober 2008

Av Lisa Ullström - 29 oktober 2008 10:56

En underbar dag igår! GIck upp vid tio med Jonna, vi chillade lyssnade på musik, pratade och bara var. Vi hade lång tid på oss så vi hann till och med äta frukost, en god sådan i lugn och ro och dessutom plocka undan handdukar, smink, lock och plattänger och shet. Mamma och pappa plockade upp oss strax efter ett istället för tolv eftersom att dem skulle åka till Teijlers och betala lite grejer till mina framkallningar som Mamma ska ha på sitt jobb. Hur som helst så åkte vi mot Västerås och väl framme åkte pappa iväg och jag, Jonna och mamma gick runt på stan. Mamma hittade tre klänningar, två på Gina Tricot och en på New Yorker. Det blev även ett par svarta leggins åt henne och jag tror hon är nöjd eftersom att hon väldigt sällan handlar åt sig själv! För min del blev det ett par till jeans leggins, den här gången från Gina och dessa är lite ljusare än mina så det är perfekt! Så jävla skönt är det eftersom att jag inte tycker om tighta jeans. Hur som helst så efter många timmar på stan så mötte vi upp pappa och sen åkte vi hemåt. På vägen från Västerås ville jag stanna till på ett köpcentrum typ som Marieberg för jag visste att pappa ändå skulle bli tvungen att sova om vi alla skulle överleva hem, haha! Så medans vi sov kollade vi runt i lite affärer och när vi hittade "Nisses" så spenderade vi väldgt lång tid där inne. Där hittade jag kuddar till sofforna i vardagsrummet, lykta att ha ljus i, ljus, två små fina vita glas med mitt favoritmönster på i svart att ha värmeljus i, neccessär, duk, bestickdiskställ, tvål, body butter, inflyttningspresent till Zana och sen ville jag köpa en massa glas men Johan blir så jävla arg om jag gör det så jag skippade det men han tyckte faktiskt att mina köp var riktigt bra. Kuddar är sjukt snygga! Fanns bara tre kvar men jag tog två, det fick räcka! :) Vid sex, halv sjutiden åkte vi hem mot Örebro, igen haha! Men den här gången blev det inga mer stopp! Vi åkte förbi Jonna på vägen hem, hämtade hennes leg och sen åkte vi till Kina och Johan kom också dit. Det blev jävligt god mat kan jag lova! Jag fick mina tre favoriträtter (kycklingcurry, friterad fläskfile och vanlig kyckling i sås) i en tre små rätter fast med mina egna rätter. Så jävla gott var det! Oj, oj, oj! Efter maten och allt fick vi skjuts hem, tog upp alla grejer och sen fixade Jonna och jag mig och drog iväg till Satin. Jag jobbade, gick sjuukt fort för det var så jääävla mycket folk igår! När jag var klar och när Jonna lyckats ta sig in blev det shakin av ass all night! Bästa! :)

Min mat på Kinarestarangen. Tre små rätter fast jag fick välja innehållet :D

Jag drog på mig mysbrallan och drog! :)

Av Lisa Ullström - 28 oktober 2008 22:08

Guld dag i Västerås men det får jag berätta om sen! Är lite stressad nu! :)

Av Lisa Ullström - 28 oktober 2008 12:43

Jonna och jag!

Av Lisa Ullström - 28 oktober 2008 12:36

Japp, nu är vi fixade, klara och har knäppt lite bilder! Vi ska åka om en liten stund. Pappa ska plocka upp mamma på jobbet, dem ska förbi Tejlers och fixa lite och sen kommer dom hit och plockar upp oss och då blire Västerås! :)

Av Lisa Ullström - 28 oktober 2008 10:41

Ja, nu börjar klockan bli mycket så nu ska jag hoppa in i duschen! Jonna har redan duschat, sitter och sminkar sig nu! Nej, nu är det verkligen dags! Vi ska ta lite fula bilder sen innan vi åker ;) Haha!:D

Av Lisa Ullström - 28 oktober 2008 10:08

God morgon! Jag är fortfarande sjuk, riktigt förkyld med snuva och hosta men man kan ju må bra för det! Är lite trött men när jag fått duscha vaknar jag säkert till! Jonna sov över här inatt och hon har också precis vaknat :) Om ca två timmar drar vi till Västerås så fram tills dess ska vi käka frulle, duscha och fixa oss lite! Ska försöka komma ihåg att knäppa lite bilder idag i Västerås! :) Och ni får fan hålla tummarna hårt nu för att jag ska hitta något roligt! Jag är så jävla shoppingsugen! Haha! Ja, iallafall så ska jag jobba ikväll och om min känsla i magen är rätt så kommer det var tryck! Det är ju lov och då passar väl alla på att gå ut? Det visar sig men det är vad jag tror och det är skitbra för då går det fort och jobba och jag får komma hem och greja med lite andra saker! :) Nej, nu ska jag duscha! Cya later! :)

Av Lisa Ullström - 27 oktober 2008 23:26

Men denna bild säger jag god natt! Sov gott!

Av Lisa Ullström - 27 oktober 2008 23:24

Det blir nog ingen Sex & The City film idag. Är alldeles för trött och den är alldeles för lång för att jag ska palla se den men men det finns ju fler dagar och vi har dessutom lov så det är bara att ta sig lite tid! Nej, ska nog ta och sova nu tror jag! Ska upp i bra tid ändå så man får duscha och fixa sig lite! Ni får sova så gott! God natt!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards