Alla inlägg under oktober 2008

Av Lisa Ullström - 31 oktober 2008 02:20

Detta är några av de saker jag handlade i Västerås idag och i Tisdags! :)

Av Lisa Ullström - 31 oktober 2008 02:08

Sitter fortfarande uppe. Framför datan och har fått stillblick på skärmen. Jag är helt slut, gäspar och vill bara decka i sängen. Har ett litet antal bilder kvar som ska in på sin hemsida men det tar ju sån tid! Jag ska försöka lägga på ett kol så jag kommer i säng. Ska upp i tid i morgon! Blir en förhoppningsvis bra dag i morgon! :D


God natt /L!

Av Lisa Ullström - 31 oktober 2008 01:06

Nu är jag hemma från jobbet. Caroline, Mp, Mario och några andra roliga var där så det flöt på snabbt och bra! Nu har jag hjälpt Johan upp med sommardäcken och nu ska jag lägga in bilderna och sätta resten av batteriena på laddning inför i morgon och sen blire natt natt :)

Av Lisa Ullström - 30 oktober 2008 23:05

En tjej undrade vilka bilder som blev framkallade till mammas jobb och dessa är tolv av de fjorton som nu är förstorade, framkallade och uppsatta på mammas jobb! /L!

Av Lisa Ullström - 30 oktober 2008 22:40

Trodde verkligen inte jag skulle få skriva en sådan rubrik så snart men det är faktiskt så att den första snön föll idag. Lite mysigt så där men det är ju så satans mörkt ute och har regnat som fan ikväll! Hur som helst så efter många om och men blev det Västerås för mig och Johan.


Jag var på shoppinghumör idag igen (trots att jag var där igår) och idag blev det:

* Adidaströja

* Två par örhängen

* Två armband

* Schabloner till köket

* Guldfiskskål (så i morgon ska jag köpa en lite guldfisk)


Och för Johans del blev det fyra par kalsonger. Alltid något! :) Det var riktigt mysigt idag faktiskt. Västerås är värsta fyndstaden där man alltid hittar något! Vi kom dit rätt sent men hann ju fynda en helt trots allt! Igår hittade jag också massor och det mesta fyndades på "Nisses". Så jävla bra ställe med mycket fina saker! Hur som helst så vet ni ju att det är Torsdag idag och jag ska jobba. Harrys som gäller ikväll så jag ska snart fixa mig lite lätt och snabbt och sedan dra iväg!

I morgon kommer bli en lång men förhoppningsvis bra dag! Annelie och Natalie kommer hem till mig i morgon förmiddag vid 13.00 och då ska Johan skjutsa oss till Gällersta och vi ska fotografera för hela slanten kan jag lova. Temat blir färg iallafall som det verkar just nu! Ska bli intressant hur det blir med reflexskärmarna om jag hinner få dom i tid! Men nu är som sagt klockan mycket, jag ska ladda batterier, sminka mig, välja kläder som alltid tar sån jävla tid och sen röra mig mot jobbet. Bild på Adidaströjan kan dyka upp senare :) (Lär den väl göra?) :D

Av Lisa Ullström - 30 oktober 2008 13:45

Startade dagen med besök på vårdcentralen och det gick väl bra. Ska få börja gå hos en sjukgymnasi inom några veckor så att min handled kan bli bra igen! Efter det åkte vi till mammas jobb och kollade på mina bilder som dem förstorat och satt upp på väggarna. Var riktigt snyggt. Vi satte även upp shabloner (eller hur fan det stavas) och sen gav mamma oss pengar till att åka till Västerås så vi skulle få hitta på något men det blev tyvärr inget med det! Sämsta dagen! Herrå!

Av Lisa Ullström - 30 oktober 2008 00:42

Precis kollat på film och nu är jag helt slut! Natti natti! :)

Av Lisa Ullström - 29 oktober 2008 22:56

Kan väl bjuda på en bild från idag iallafall: Tarzan, mammas sjukt dryga kattjävel. Han hatar mig!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards