Alla inlägg den 13 oktober 2008

Av Lisa Ullström - 13 oktober 2008 15:00

Var på möte hos syon i morse och det gick rätt bra. Hade fått ig-varning i Matematik eftersom att jag gick tre poäng ifrån godkänt på provet men det hindrar inte mig. Gör mig bara starkare och ännu mer peppad att klara det nästa provet som kommer! Hur som helst hade jag Matematik och nu är jag hemma med Evelina! Vi har tagit lite bilder och ska snart lägga in dom, se om det blev några sköna :) Shutt!

Av Lisa Ullström - 13 oktober 2008 11:02

Du är inte den personen jag lärde känna. Du var den med ett leende på läpparna, alltid glad men någonting, någon, några förändrade dig. Vart har du gjort av den personen jag lärde känna? Jag har inte sett ett leende på dina läppar på länge nu och den jag ser framför mig är inte du. Kom tillbaka!

Av Lisa Ullström - 13 oktober 2008 09:44

Hej på er! Evelina och jag är vakna nu och Jonna har redan dragit till skolan! Evelina börjar om en kvart så hon ska nog röra på sig vilken sekund som helst! Själv ska jag städa tills att bussen går och äta lite nyttig frulle också! :D Kort dag idag iallfall. Klockan tolv har jag tid hos syon och sen har jag lektion från ett till två och då blir det raka vägen hem, plugga om jag får läxa (lika bra att få den gjord på en gång) och resten av dagen blir no mest vila eftersom att det är skola i morgon igen och jag ska jobba och allt! Vi höres senare :)

Av Lisa Ullström - 13 oktober 2008 01:20

Längesen jag skrev en dagens så jag tänkte göra det nu för att fördriva lite tid och för att varva ner lite!


Dagens mysiga: Fikade med Johan på Bells coffe och det var hur mysigt och avslappnande som helst!
Dagens duktiga: Att jag ändrar min kost steg för steg!

Dagens nyttiga: gurka.

Dagens tråkiga: Skola i morgon men det blir roligt när man kommer igång!

Dagens roligt att se: Det var roligt att träffa Anna och några andra trevliga på Björnis!
Dagens roliga kommentar: "Det var kul att se dig, du är fan rolig" och när personen sa det lät det verkligen som att jag borde varit världens tråkigaste människa eller nåt? Eller kanske att jag ser rolig ut? Haha! :D Sött sagt dock!


Det blev en kort dagens, nu får ni sova så gott! (L!

Av Lisa Ullström - 13 oktober 2008 01:13

Mina tjejer är guld! När jag skulle till jobbet följde dom med. Vi tog varsin cykel och trampade dit. Medans jag jobbade väntade dom på mig utanför. Jag tyckte att det gick segt och tog lång tid men dom tyckte att jag var snabb så det var ju tur det! Om en liten liten stund är det sovdags. Jonna börjar åtta, Evelina tio och jag ska vara i skolan tolv! God natt!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards