Alla inlägg under juli 2008

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 20:26

Nu har vi styrt för kvällen! Jonna, Caroline, Dennis och hans vänner är på väg hit! Jag ska köpa bruk av Dennis och sen ska vi fixa oss, förfesta och sen blir det utgång. Jag är taggad som faan! Enda problemet är att jag är hungrig men då behöver jag inte dricka så mycket för att känna alkoholen men men man kan ju alltid slänga i sig en pommestallrik på Mm-baren! Jag väntar på att mitt nagellack ska torka och sen blir det föna, platta håret och i med löshåret, bestämma kläder och sen är jag redo för kvällen! Tagga till nu! Ha en trevlig kväll! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 18:19

Jag har kört hårt hela veckan och nu ska jag påt igen! Jag är törstig. Vi ses ute!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 17:50

Nu har jag städat ett bra tag, bäddat sängen, hängt in alla kläder och plockat ihop alla mina och Carolines grejer så att vi vet vart vi har allt. Om två timmar slutar baby jobba och då får vi se vad som händer och sker. Ellen ringde precis och frågade om jag skulle med ut men dom ska till Klaras och det skulle Annelie med men jag vill inte dit idag faan. Det kommer vara så jävla mycket folk så jag tror jag hoppar över det iallafall så får vi se vad som styrs ikväll! Nu ska jag måla om mina naglar och sen plocka rätt lite till :) Kram, L!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 15:52

Åkte till Marieberg med Caroline i morse! Gick och käkade och sen började hon jobba! Jag mötte upp morsan och vi gick runt och kollade lite, köpte ett par jeansleggins på Bik Bok, några strumpor, nagellack och sen blev det IKEA och där köpte vi galgar, tvättkorg och sen en massa värmeljus och doftljus! Jag ska nu städa och jag räknar med att det tar två timmar för det är ett jävla bombnedslag här! Iallafall så ska jag decka när jag är klar och sova en stund (somnade i bilen på vägen hem, är så jävla trött) sen blir det antingen mysa med en massa ljus, film och god mat och skit eller så blir det fixa sig och påt igen! Jag tror faan det blir påt igen! Haha! Kan inte motstå!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 10:08

Den här dagen har varit obeskrivligt bra faktiskt! Jag har spenderat tid med personer som jag älskar och som verkligen bryr sig och som visar det så jävla mycket så det är helt jävla sjukt! Jag älskar personer som är ärliga, står för det dom tycker, tänker och finns där för mig i alla fucking väder! Att det var fint väder i dag gjorde också mycket! Snart ska vi ta och sova eftersom att Caroline jobbar i morgon (Carolines blogg är Http://carolin-e.bloggagratis.se) och vi ska då åka tidigare till Marieberg för att kolla lite. Hon slutar åtta men jag åker hem tidigare, städa lite och sen när hon kommer hem så får vi se vad som händer. Utgång är inte helt ute ur planerna! Tack alla läsare för alla söta och fina kommentarer som ni gett mig i inläggen den senaste tiden! Jag uppskattar det verkligen :) God natt!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 09:27

Nu är vi vakna. Så jävla sliten så det finns inte! Caroline håller på att göra sig iordning till jobbet! Jag ska ta bort sminket och dra på chill kläder, pallar inte fixa mig idag! Det blir en lugn kväll ikväll pallar inte utgång fast jag sa det igår! NU RÄCKER DET! Ha en bra dag i det dåliga vädret! /L!

Av Lisa Ullström - 11 juli 2008 02:44

Jag, Caroline, Mario, MP och Micke tog taxi hem till en annan kille som också hette Mikeal. Det är MP:s granne. Vi var där ett tag, vissa förfesta och för övrigt bara hade allmänt trevligt! Iallafall så spillde Mario ut min cider på mig så jag blev blöt i hela pullan! Jag sprang/gick fort hem på en kvar från väster till norr och bytte om och skit! Skyndade mig tillbaka och sen så gick vi till Harrys! Jobbet gick rätt fort mken vi kom dit sent. Jag ska säga er! Jag älskar Caroline fucking Högberg så jävla mycket! Underbar brud kan jag lova! Nu ska det snart sovas, var bara tvungen att lägga in dessa fina bilder! Kram kram, L!

Av Lisa Ullström - 10 juli 2008 22:15

Nu sitter vi hos MP:s granne. Tog taxi hit för kaske tjugo minuter sen! Ska förfesta här och sen dra till Harrys. Jag är riktigt trött men kommer nog igång snart! Ni får ha en bra kväll ! :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards