Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 23:04

Nu har Johan kommit hem och jag håller på att lägga in musik på mp3:n och mobilen. Kom precis på att eftersom att jag köpte nya skor idag så kan jag lämna tillbaka dom som jag fick av mamma igår. Skorna var rätt lika förutom att dom jag köpte idag var jävligt mycket snyggare! Så i morgon ska dom lämnas tillbaka och dessutom måste jag till stortorget innan vi åker och kolla om dom fått in luckor till min mobil! Min lucka är ju helt fucked up som vissa av er redan vet! Men men, får hoppas att dom har lucka till mig! Nu ska jag plocka ännu lite till och sen dra till Satin för att träffa Madelen, Caroline, Jennie och Jonna! Får se vilka fler som är där :) Jag ska inte in! Ska bara förbi och säga hej då och kramas och pussas lite :)

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 22:16

Johan är seg! Eller nej, det är han inte men hans mamma är så han åker från Fellingsbro nu! Men men, det spelar ingen roll vad klockan blir igentligen så länge jag får träffa tjejerna och säga hej då! Nu vet jag hur det blir! Johan får komma hem och så cyklar jag upp på stan och träffar tjejerna och alla! :) Blir nog bra det! Kram, L!

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 21:53

Hajen är på Tv just nu. På sexan! Det är så sjukt jävla dåligt gjort så jag vet faan inte om jag ska skratta eller gråta åt skiten! Iallafall så börjar So you think you can dance om fem minuter! Jag tror inte jag hinner se så mycket av det innan Johan kommer men men, lite kanske! Föresten! Ni som vill ha vykort från Bosnien kan ju skicka eran adress till mig i ett sms så ska jag försöka skicka kort till er! Kram kram, L!

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 21:50

Det vore roligt om fler av er röstade på frågan som står under min presentationsbild! Vore kul att se vad ni tycker så sätt igång och rösta! Hittills har bara 20 personer röstat så sätt igång vetja! :)

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 21:37

Nu har jag packat och fixat det mesta. Ska bara ladda batterierna till blixten och kameran, packa ner mobilladdaren i morgon och vänta på att kläderna jag tvättat ska torka! Sminket ska också packas men det fixar jag i morgon efter att jag gjort mig iordning och ska åka! Johan skjutsar tillsammans med Tobbe mig och Ilona till Arlanda i morgon ungefär vid 12-tiden. Lika bra att åka i tid! Jag börjar känna mig nervös och pirrig nu faktiskt! Så jävla snart är jag där nere! Wiie! Kommer dock att sakna er här hemma t.ex Caroline, Jonna och Johan! Johan ska ju till Mallis så det är rätt skönt ändå att vi är borta samtidigt för då har vi lite tid tillsammans när han kommer hem! När jag kommer hem är jag också redo för en slags nystart med mitt arbete som man skulle kunna kalla det! Jag är så jävla glad över detta kan jag säga! Nej, nu ska jag plocka rätt på det sista och vänta på att Johan ringer så jag kan springa ner. Vi ska hem till Jennie i Lundby och säga hej då till mina sötisar! Ha en bra kväll nu och håll tummrna för att vår resa ska gå bra :) Kram, L!

Har saknat värme, sol och sand!
Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 18:50

Började dagen med att packa mina grejer, ta ner väskan från vinden, plocka fram skor, shampoo, balsam, smink, lotions o.s.v Hoppade sen in i duschen, gjorde mig iordning, pussade Johan hej då och tog min cykel upp på stan. Mötte upp Evelina och Jonna. Vi pratade lite, käkade glass, chillade, kollade i affärer och bara hade det soft helt enkelt. Jag köpte två par skor, ett par rosa sneakers (kostade bara 129 kronor) och sen ett par typ gladiatorsandaler (kostade igår 399 men idag var dom sänkta till 199 så klart man slog till då). Sen blev det två par nagellack på H&M, svart och blått och hårspray! Det var nog det! Sa hej då till Anna när vi var inne på Zara också eftersom att hon åker till Rhodos på Torsdag och är borta ett bra tag och jag åker ju i morgon! Tjejerna: Jonna, Evelina och Jonnas syster dotter Emilia tog bussen och åkte iväg och jag mötte upp MP. Vi chillade, käkade, kollade lite i affärer och han köpte parfym. Vi gick sen och pumpade däcken på min cykel eftersom att jag typ haft punka ett tag och sa sen hej då. Nu är jag hemma, chillar lite, ska lägga in bilder och sen packa lite mer! Jag är taggad, redo och faktiskt också lite trött. Ikväll blir det chilla och jag HOPPAS så hårt att jag kommer att kunna ta mig hem till Jennie på något sett ikväll eftersom att alla är där och festar! Jag vill säga hej då och prata lite! Men vi får se vad det blir :) Kram, L! (Kommer några bilder snart!)

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 10:26

Nu, gott folk är det bara en dag kvar tillsa jag åker. I morgon åker jag till Bosnien. Jag har lite blandade känslor just nu. Kommer sakna alla men vet ändå att det kommer bli så grymt jävla roligt! Ett land som jag aldrig varit i och så. Jag längtar som fan och idag är det packa som gäller! Jag skulle träffa Madelen idag vid tolv men hon jobbar :( Jag ska träffa Jonna och MP på stan senare, säg hej då och köpa lite grejer! Måste upp på vinden och hämta min väska och tvätta det sista! Okey, jag är verkligen jättenervös! Shett! :D

Av Lisa Ullström - 15 juli 2008 00:04

Blev bara en bild som dög att lägga upp idag och den var en bild på mig! Hay!

 

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards