Alla inlägg under april 2008

Av Lisa Ullström - 24 april 2008 14:54

M.N, detta är till dig (bara så andra slipper ta åt sig i jävla onödan) Jag är så jävla trött på att du tror att du är så jävla fin och bättre än alla andra! Jag menar vem faan är du och kommentera mitt liv och mina handlingar! Om du vore en riktig vän skulle du vara glad för och jag har insett att det bara handlar om svartsjuka. Du har klagat på maten jag lagar och hur skabbig min lägenhet är. -Jag trodde att den skulle vara större eftersom att det är du, jag menar du är ju så bortskämd! (M.N) Hur faan tror du att min reaktion blir när det är det första du säger när du kommer in i mitt och min pojkväns hem! Vad faan är det som är skabbigt! Är det inte tillräckligt fint för dig eller? Du är exakt som din pappa, en dryg jävel som inte ens hälsar! Du kommer inte gfå ut mycket av livet om du fortsätter som du gör och du påstår att det är jag som är pinsam och en person som du aldrig kommer se upp till. Jag begär inte ett skit av dig! Jag vill bara slå på dig för du skulle behöva tas ner på jorden lite! Du har missat mycket i livet din lilla jävel! Vart faan får man livserfarenhet i från om man inte testar själv? Jag är nöjd med mitt liv, min och min pojkväns lägenhet och jag är mycket mer än nöjd med mitt och min pojkväns förhållande för vi älskar varann och ställer upp och finns där. Du är bara svartsjuk! Du kommer aldrig kunna trycka ner mig! Inse det din patetiska jävel!

Av Lisa Ullström - 24 april 2008 07:27

Jarrå, den här morgonen var jag duktig. Snoozade bara i tio minuter, gick upp, ladda mp3:n, plocka i alla grejer i väskan, och plcokat undan alla kläder och skit på golvet. Jag har till och med ätit frukost! Det är framsteg! Shutt, nu sätter jag mig på cykeln.

Av Lisa Ullström - 24 april 2008 06:41

Helt sjukt hur trött jag är i dag men jag får skylla mig själv. Blev alltför sent i går faktiskt! Jag hatar torsdagar faan, har idrott, multimedia, filosofia och i dag har jag till och med möte med syon! Men vad faan detta är slutspurten liksom :D Nu blir det frulle och sen drar jag! :) Shutt!

Av Lisa Ullström - 23 april 2008 23:29

Nej, vissa dagar är allt bara skit! Försov mig först och bara det kan ju förstöra en hel dag och sen rullade det på men men det var mycket bra den här dagen också så jag ska väl inte klaga! Fixat rätt storlek på min studentklänning i dag, varit med vänner och haft roligt också så jag ska inte vara bitter! Men det kan ju alltid vara bättre!

I morgon kommer bli en dag som inte heller kommer att vara alltför great! Jag börjar klockan 08:45 och ska cykla till skolan om det inte är alltför kallt och sen går jag hela dagen fram tills klockan halv fem. Så jävla ovärt (tycker jag). Man blir ju så jävla trött av att gå så där länge! Ska iallfall hem sen och plugga så jag kan maila in mina arbeten i tid! Jag håller på att skriva ett arbete om idrott och hälsa, typ hur dagens samhälle ser på kroppsideal och sånt och jag har sett så sjuka bloggar och sidor om hur smal man ska vara och hit och dit! Tjejerna skriver vad dom väger och det är inte en jävel över femtio kg. Alltså vad faan är det för fel? Okey, skitbra att dem inte äter fet mat och att dem tränar och så men vad faan när man inte ens kan njuta av ett glas fanta så är det faan något fel. Jag blev chokad när jag såg bilder på deras äckligt smala kroppar! Revbenen stack ut och höftbenen alltså fyfan! Dem är ju sjukligt smala! Okej, jag är fet men hellre fet än så där smal. Går ju för faan av på mitten! Man undrar ju hur dem kan kolla sig i spegeln och se en stor person när dem är så smala att dem knappt finns kvar längre och dessutom undrar man ju om inte personer i deras omgivning märker att dem är sjuka. Jag tycker ta mig faan synd om dem!


Det bästa som kommer hända på hela den här veckan är nog Lördagen och Söndagen. På Lördag är jag ledig, för första gången på jävligt länge och jag tänkte ta tillfället i akt och njuta av det så jag och Johan ska vara med Tobbe och Emma i Tobbes sommarstuga. Blir nog mys, sprit och basta! Kanske bada också :D Jag menar jag badade ju i Smögen och där var det mellan fyra och sex grader så varför inte köra nu. Det är ju bara att springa in i bastun sen! :) På Söndagen är det personalfest och vi ska börja hemma hos chefen och mer information har jag inte fått men skulle få det så fort A kollat upp det. Blir iallfall Björnis på kvällen och det är perfekt eftersom att jag ändå ska jobba där på Söndag! Ja, nu ska jag väl rulla i väg till sängen! Ska bara fixa lite grejer inför min multimedialektion i morgon! Önskar att sommaren bara kunde vara här nu, balen och studenten och allt! Jag längtar så jag spricker snart. Har bjudit bror min på studenten nu och lite andra släktingar men jag måste skriva upp vilka som kommer snart så att vi vet hur mycket mat och sånt som ska beställas! Kommer bli en guld dag och jag hoppas verkligen på vädret! Snart är det ju Krampen också, faan vad roligt! :D Natti, /L! :)

Bilderna är från i dag när jag, Johan och Jonna var ute och gick. Var en riktigt fin dag och jag ska faan röra mer på mig för det är faktiskt riktigt skönt!
Av Lisa Ullström - 23 april 2008 22:49

Precis kommit hem från Strike. Var där och bowlade med Johan, Jonna, Carro, Pietro, Hanna och Cesare. Var trevligt men för mig och Jonna gick det sämst och Johan var inte heller lika bra som vanligt men men vi hade roligt i alla fall. Nej, nu måste jag plugga, äta och sen sova! Shutt!

Av Lisa Ullström - 23 april 2008 16:15

Precis varit ute i Rynningeviken och gått med Johan och Jonna. Skönt som fan! Nu ska vi laga mat innan Jonna kommer igen och Ismail skulle också komma förbi! I kväll blir det bowling!

Jag tänker inte engagera mig längre men jag tänker säga en sak och det är detta: allt handlar inte om dig men du verkar ju ta åt dig så varsågod!


Nu sitter Ismail här och Jonna är på väg över! Johan ska hjälpa mig med pluggandet och sen blir det bowling!

Av Lisa Ullström - 23 april 2008 14:03

Jag vill ha sommar, sol, en drink i handen och min kära pappa som grillar världens godaste mat! Jag vill ha roadtrips med en massa skratta, bråk, alkohol, minnen, skön musik, vatten och underbart väder! Jag vill ha på mig klänning, sola, bada och resa! Det är snart sommar men jag vill ju ha den nu!

Av Lisa Ullström - 23 april 2008 11:57

Jag i ett nötskal! Försova mig så jävla länge! Hur faan lyckas jag med allt! Skulle gå upp klockan halv åtta eftersom att jag skulle cykla och verkligen ville komma i tid men nej då vaknar jag klockan halv tolv! Vad ska man göra liksom! Nej, men allvarligt. För att göra det bästa av dagen så gick jag upp direkt och ska snart äta frukost och dessutom ska jag, Jonna och Johan ut och gå i dag! Det som väckte mig i morse var by the way en gräsklippare som klippte gräset på gräsplanen utanför vår lägenhet, jättefint vart det och dessutom ställde dom fram bord och stolar på stenplattorna! Perfekt! Nu blir det breakfast!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards