Alla inlägg under april 2008

Av Lisa Ullström - 8 april 2008 03:12
Gänget bubblat i den ena jacuzzin

Idag hade vi också övning och efter allt var klart med det så blev det en rundtur på smögenbryggan! På kvällen vid klockan 5 åkte vi båt i en timma och jag blev lite sjösjuk men det var trevligt ändå! På kvällen blev det basta och grejer :)

Av Lisa Ullström - 7 april 2008 03:09

Precis när man kommit hem så ska man iväg igen! Den här gången blev det: destination smögen med klassen! Den här resan bjöd på härliga dagar och en jävla massa roliga händelser som jag nog inte får uppleva igen! Dag ett kom vi fram på eftermiddagen, gick runt och kollade i vårt område, installerade våra saker på rummen (jag och Jennie delade)! Senare hade vi övning i torrdräkter och grejer! Det var en trevlig dag och på kvällen badade vi i jacuzzi! Bästa livet! Ännu bättre by the way var vädret, som var precis som på sommaren med sol och blå himmel! Enda minuset var kylan :)

Av Lisa Ullström - 6 april 2008 03:02

Hemåt! Sjukaste jag varit med om! Jag kan berätta! Eftersom att jag var så trött så totaldeckade jag på tåget på vägen hem! När jag vaknar upp så är Carro och Hassan borta! Jag blev lite förvånad men tänkte ändå att dom säkert var i bistron eller på toa eller någonting. Jag tar upp min mobil och kollar! Har ett missat samtal från Carro och ett sms där det står: Du vi gick ut och rökte, tåget åkte så vi får ta en buss :( ta hans jacka han som är med oss, vi möts på resecentrum klockan halv fyra!


Jag blev fett orolig och tänkte hur faan ska jag klara detta själv? Det var ju min resväska, min träningsväska + kamera väska och on top of it Carolines väska, snubbens jacka och hans jävla tidning! Alla ni som vet hur mina feta rosa resväska ser ut förstår att jag blev panikslagen! Vad jag gör i detta läge är att jag går på toa! På vägen dit kollar jag uppåt och ser Carro som börjar asgarva! Där sitter den jäveln! Jag blev grundlurad! Fyfan! Men jag måste erkänna att det var rätt skoj ändå! Haha!


10 månader med Älsklingen idag också! Känns obeskrivligt bra!

Caroline, min diamant!
Av Lisa Ullström - 5 april 2008 02:57

Klockren dag faan! Chillade i lägenheten med Carro hela dagen, kolla på Tv, snacka skit, lyssnade på musik, shakade lite ass, lagade mat, åt mat och till sist så fixade vi oss! Den här kvällen var liksom den stora kvällen och anledningen till att vi åkte till Göteborg från Början! I dag var det Linns födelsedag förstår ni! 18 jävla år! :D Vi åkte till hennes fest i Landala och det var riktigt nice! Jag och Caroline träffade en tjej som vi klickade med direkt, hon påminde så mycket om oss och faan var roligt vi hade! Träffade massa trevligt folk, dansade, söp upp alla pengar vi hade kvar och hade en jävligt lyckad kväll! Väl hemma svullade vi mat och sen decka vi!

Av Lisa Ullström - 4 april 2008 09:02

Idag är det äntligen Fredag! Det var ju meningen att jag skulle till skolan klockan åtta i dag för att skriva prov men jag känner mig inte förberedd så jag har skjutit upp det en vecka framåt! Idag är det alltså Fredag den 4:e April och det betyder bara en sak: GÖTEBORG! Om två timmar gåt vårat tåg och väl framme i Gbg ska jag och Caroline få en lägenhet för oss själva, faan vad roligt vi ska ha! Nu jääääävlar!

Av Lisa Ullström - 4 april 2008 02:50

Idag den 4 April 2008! Jag och Caroline åker mot Gbg på förmiddagen och är framme cirka två och en halv timma senare! Möter upp Linn och åker till lägenheten som vi skulle få låna över helgen! Den var helt perfekt åt mig och Carro måste jag säga! Var bara där en sväng och lämnade våra väskor och sen gled vi mot stan! Träffade killarna, som vi lånade lägenheten av på hotellet som de skulle bo på över helgen! Riktigt trevliga var dom, iallfall två av dom haha! Dom bubblade lite i jacuzzin på hotellet men Linn var tvungen att åka hem så jag och Carro gick upp på stan och kollade lite. Jag köpte en riktigt thung jacka och sen åkte vi till lägenheten och fixade oss och så!

På kvällen var vi lite confused, för vi skulle träffa Mange, Calle och dom men vi kom inte in på samma krog som dom så vi tog spårvagnen mot Järntorget och gick ut på Respekt! Stället var knas! Kaxiga brudar överallt som gick in i en och skumma mixar på låtarna och det var inget riktigt tryck i låtarna! Men vad faan ska inte klaga, det blir vad man gör det till och jag hade fett kul med min Caroline :) Vi drog sen hem, sov och vaknade utan baksmälla :)

Av Lisa Ullström - 4 april 2008 00:50

Precis kollat på film med älsklingen och nu ska det sovas eftersom att man ska upp om några timmar för att fixa och sen dra till Göteborg! Kommer bli en klockren helg, hoppas jag :D Kan inte gå fel med Caroline! Snart drar vi! :D

Av Lisa Ullström - 3 april 2008 19:52

Precis ätit mat med Johan och inom tio minuter ska vi åka till Hjärsta och plocka upp Carro och sen blir det handla på Willys! Snart, snart, snart drar vi! :D

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards