Alla inlägg under april 2008

Av Lisa Ullström - 28 april 2008 22:55

Precis ätit mat med Johan nu! Det blev potatisgratäng och köttfärs. Kanske låter konstigt men det är hur gott som helst! Nu ska jag ut på balkongen en sväng för lägenheten är så jävla varm! Blir så när man lagar/steker mat utan fläkt! Osar mat överallt! Men men, måste se till att dom fixar hit en fläkt faan! Nej, nu ska vi chilla framför tvn en stund! Ha en bra kväll, natti natt! /Lisa

Av Lisa Ullström - 28 april 2008 21:37

Jag har precis varit och handlat mat! Ska fixa käket med Johan och sen blir det mys framför Tvn innan vi ska sova! I morgon är jag ledig men ska till skolan en sväng och gå på möte med syon! Hon börjar ta mig faan bli schyst! Strålande fan! Nu ska jag kila! Haayy :)

Av Lisa Ullström - 28 april 2008 14:44

Det är måndag i dag och jag försov mig till skolan! Skulle upå halv nio men vaknade av att Johan ringde mig klockan kvart över tio. Jag börjar elva så jag fick brottom. På med kläderna och sen plockade Johan upp mig och skjutsade mig till skolan! Kom dit, hade en lektion och sen drog jag upp på stan och mötte Jonna! Vi gick på stan en sväng, träffade Ankie och kollade på hennes tatuering och sen gled vi till cp-parken och käkade varsin glass! Gott var det! Vi tog en promenad genom stan och hem och nu sitter vi hemma hos mig och Johan och våra fötter luktar faan! Jag kräks snart! Yufft!


Detta måste jag bara skriva om! Gårdagen! Sjukaste jag varit med om! Aldrig haft en så rolig utekväll i mitt liv tror jag! Det var sånt jävla tryck alltså! Började hemma hos Anders min chef vid sjutiden för personalfest. Nästan hela Örebroguiden var samlad och vi åt tacos och drack alkohol, mm mm mm! När vi var klara blev det nintendo wii! Vi körde massa olika grejer på en sån där wii board! Så jävla roligt! Vid elvatiden kom även Jonna över och förfestade med oss! Efter ett par drinkar drog vi och träffade Carro och sen blev det Björnish! Vilket jääääävla tryck! Vi dansade sönder hela kvällen och nej, jag vet inte men thunga var vi i våra adiiidiiidas ;):D Haha! Detta ska göras om! Shuuutt!

Av Lisa Ullström - 27 april 2008 15:36

Gårdagen var riktigt bra! Johan fixade vårt internet när han kom hem så att jag kunde ladda upp bilderna. Fixade till det snabbt som faan och sen drog vi ut till Marieberg. Köpte två klänningar till Maja och till Makke köpte vi ett ölglas som det står: ring för en till omgång på och så var det en fet ringklocka på (det glaset användes för övrigt mycker under kvällen) han fick ockå en kylväska för ölburkar som han använde flitigt under kväll. När vi var klara åkte vi till Arboga för att fira Maja. Där blev det fika och en massa prat. Killarna hade lite vattenkrig och det blev jättemysiga och söta bilder! Det var riktigt trevligt iallfall :) Efter ett tag åkte vi mot Tobbes sommarstuga som ligger utanför Arboga i Hällarna. När vi kom fram blev det grillning och drickande. Efter maten spelade vi kubb och sen gick vi ner och chillade på bryggan. Makke var dyngrak men vad faan han fyllde ju trots allt 20 år och det gör man ju bara en gång haha! Senare på kvällen kom Ricke, Johan och Malin över också och det körde vi ölspelet. Makke deckade först, sen jag och sen ramlade resten in, haha! Det var en mycket trevlig kväll! I dag städade vi på morgonen, käkade frukost och chillade lite. Tog donken i Arboga på vägen hem och nu är jag och Johan hemma igen. Jag ska snart in i duschen och göra mig i ordning är ju personalfest i kväll! Shutt!

Den första bilden är tagen med självutlösare och på bilden är det Jag, Johan, Emma, Tobbe, Makke och Per! På den andra bilden är det söta lilla Isak. Här har han nyss haft vattenkrig, haha :D På sista bilden är det några blommor!
Av Lisa Ullström - 26 april 2008 14:51

När jag kom hem från jobbet igår så skulle jag lägga bilderna men internet fucka ur och jag tänkte att det skulle funka i morgon men nej! I morse gick jag upp vid elva vilket innebär att jag hade en timma på mig att lägga in bilderna för att vara säker på att få lön. Internet funkar inte! Mamma fuckade ur och sa att hon får tjata på mig varje dag och att jag inte tar ansvar. Jag tycker själv att jag tar ansvar, jag jobbar varannan dag för att tjäna penar och kunna bli oberoende av hennes pengar. I går var hon stolt på mig men i dag skrek hon bara. Jag blev ledsen. Men skit samma, inte jag som får dåligt samvete sen. Nancy skulle iallfall lägga in bilderna åt mig (Tack så jättemycket för att du tänkte ställa upp, uppskattar det) men sen, helt otippat så fick min kära sambo igång internet och nu håller jag på att ladda upp bilderna! Direkt när jag är klar så ska jag och Johan åka och handla lite grejer till ikväll och sen ska vi handla presenter till Maja och Makke. Sen åker vi fort som faan till Arboga och firar Maja och sen blir det stugan! :D Weeey!

Av Lisa Ullström - 26 april 2008 02:30

Jag sitter och äter glass och funderar lite. Igentligen vill jag inte skriva om detta men jag tänker göra det ändå. Jag tänker inte skriva mycket men jag vill få det gjort. Hur kan man hänga ut sina vänner på internet? Är det normalt? Är det schyst att skriva om personliga saker? Jag vet hur man alltid säger: vad som än händer så ska allt som hänt mellan oss, personliga hemligheter o.s.v stanna mellan oss. Men det var tydligen för svårt att hålla och det stör mig som fan! Jag är djupt besviken. Men men life goes on, har MÅNGA andra problem att engagera mig i just nu som t.ex balen, studenten, vem som ska smina och fixa mitt hår på de tillställningarna, hur jag ska göra efter gymnasiet, vad jag vill jobba med (vilket jag redan vet men känns som att jag borde ha ett annat jobb också). Ja, det finns en massa saker jag funderar på just nu så annat får  jag lägga åt sidan. Jag ska klara av detta!


Iallafall, glassen är god. Jag var hungrig men glass var riktigt gott! Synd att det tar sådan tid att lägga in bilderna! Jag vill ju sova men men va faan det får jag ta sen! På Söndag är det som sagt innan personalfest och Jonna, Zana och Caroline kanske också ska komma till Björnis! Vore riktigt jävla roligt och jag känner på mig att det inte kommer bli nyktert, haha! Men vad faan jag vill bara shaka ass medans jag kan! På med baggy jeansen och köra ska vi! ;D Hoppas det går bra för dig i morgon Jonna :) Nej, nu ska jag inte blogga mer då blir det bara tjatigt! God natt!


Av Lisa Ullström - 26 april 2008 02:21

Precis kommit hem från jobbet nu och det var världens tryck i dag alltså! Sjukt mycket folk men men det är ju bara bra och så var det ju löning! Johan ska gå och lägga sig för han jobbar ju tyvärr i morgon men han ska sluta vid två någon gång och då ska vi åka till Arboga och fira Majas födelsedag :) Sen blir det festa med gänget för Makke fyller 20 år! Jag längtar som faan! Känner på mig att det kommer att bli en bra dag! I kväll har det både varit roligt och jobbigt! Eftersom att jag är nykter på jobbet och de flesta andra inte är det så inser dem inte hur jobbiga de är. Vid två tillfällen så försökte två olika killar ta kort på mig med sina mobiler! Jag fucka ur och dom gick där i från! Psyk faan! Man brukar ju fråga! Iallfall så har helheten av kvällen varit lyckad. Johan och Tobbe plockade upp mig efter jobbet och så åkte vi till mässan, dem hade varit på streetrace typ. Sen rullade vi till Stortorget och Tobbe plockade upp sin kära Emma! Nu ska jag lägga in bilderna på efterfesten och sen hopp i sängen! Natti natt :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards