Alla inlägg den 14 april 2008

Av Lisa Ullström - 14 april 2008 22:43

Helt sjukt i dag faktiskt! När jag vaknade i morse vad jag sjukt trött, visste inte ens om jag skulle orka gå upp ur sängen och jag menar jobbet gick ju fortare än vanligt igår och jag kom i säng vid två ungefär och det brukar ju bli senare! Knas, knas! Iallafall så hade jag prao med Jönsson och Jennie på brandstationen och det gick jättebra! Tjejer och killar i klass åtta på Waldorfskolan, lillån och vasa, som var lugna, lyssnade och inte skrek och härjade vilket jag tror brandmännen uppskattade!


När dagen äntligen var slut så träffade jag Zana och kollade biljetterna till Bosnien och priset var precis som vi tänkt oss, enda minuset var att jag måste byta plan och det är jag faan rädd för men men, värt för Zanas skull! Jag och Zana gled hem till mig en stund! Gjorde och så snygga (not) som möjligt i photoshop. hahaha! Bilder finns på lisalinnea.bilddagboken.se! Sen åkte hon hemåt och jag städade upp och började med maten! Johan kom hem lite efter sex och vi fixade käk, åt upp den och sen gick vi och la oss för att vila.


Jag trodde jag satte mitt larm på nio men nej, jag var så trött så jag glömde ställa in det och jag sov så bra så när jag vaknade visste jag faan inte om det var morgon, kväll eller natt. Nu är klockan 22:48 och jag måste upp och kolla lite film med Johan så vi kan somna om sen! Faan, vi som skulle hem till mamma och pappa i dag för att hämta mat och två presenter som mamma hade köpt till mig! Jajja, får väl ta en sväng dit i morgon då! God natt!

Av Lisa Ullström - 14 april 2008 06:37

Fy faan, vad trött jag är! Vaknade till när Johan gick till jobbet men var för trött för att orka säga hej då och han sa ändå inte hej då för han ville väl inte väcka mig! Nu sitter jag här, kan knappt hålla upp mina ögon, bussen går om en timma och jag sitter i Johans myskläder! Kanske borde ta på mig lite kläder så jag kommer i väg i tid!

Fy faan, vad jag inte ser fram emot den här dagen! Direkt när jag kommer hemn ska jag plocka undan mina kläder som ligger på golvet i hela lägenheten sen ska jag ta mig faan sova, annars kommer jag aldrig palla morgondagen! Inte för att jag ska göra så mycket i morgon! Jag är ju ledig :D Kanske ska vara barnvakt men det verkar inte som att det blir så nu tyvärr :( Ska ändå jobba i morgon igen så sova ska jag!


Varför just prao i dag? Massa jobbiga ungar som skriker och ställer en massa frågor! Jag är för trött för det här men jag tänker inte svika Jennie och Jönsson nu faan! Nu är det kläder som åker på och sen blir det frukost!  Nu kände jag att hela detta blogginlägg är svårt att förstå sig på så jag kanske skriver senare!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör i dag! Im out!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards