Alla inlägg den 9 februari 2008

Av Lisa Ullström - 9 februari 2008 03:29

Jag vet inte vad jag ska kalla "hemma" längre. Känns lite förvirrande men inte på något negativt sett så det är lugnt. Som ni kanske förstår har Jag och Johan flyttat in i lägenheten helt och håller nu. Skönt som fan att alla flyttkartonger är borta och att allting är upplockat :) Idag åkte Johan till Vemdalen med Makke och hans familj också! Ska vara borta en hel vecka ju :/


 Kom hem från jobbet för ett tag sen, är helt jävla slut men det var en riktigt bra kväll. Vissa människor är så jävla trevliga men det finns jävligt jobbiga kan jag lova!


Fullspäckad dag i dag. Började skolan kvart över åtta och slutade vid 11 ungefär, åkte upp med tjejerna på stan. Köpte lite fika och sen åkte vi "hem" till lägenheten och fikade, snackade skit, kollade film och kollade runt i lägenheten.


När alla tjejerna gått och bara Jag och Evelina var kvar så städade jag upp i lägenheten, diskade, bäddade och grejade lite. Vi gick till Icaaffären som ligger ungefär 3 minuter bort och handlade lite frukt. På vägen hem mötte Jag min nya chef och Jag tror fan aldrig att jag har träffat en så skön snubbe i hela mitt liv! Snackade med han i en halvtimma eller nåt men sen var vi tvungna att springa hem för Micke väntade vid porten. Vi visade Micke runt lite i lägenheten och sen lagade Jag mat till Evs och mig. Micke gick hem när maten var klar och så började vi svulla, haha! Så mättande mat men sjukt god var/är den!


Efter diskandet la jag mig i ett varmt bad och Evelina höll mig sällskap (dock inte i badkaret haha) Kajsa kom över när jag satt och sminkade mig och någon timma senare gick vi ner till bussen och Jag åkte till jobbet. Japp, det var den dagen det. Riktigt bra dag förutom en del tråkigheter men men förhoppningsvis löser sig. Ja, nu sitter jag här och väntar på att bilderna ska bli klara så att jag får sova någon gång. Kan knappt hålla ögonlocken öppna! I vilket fall så åker Jag hem till lägenheten i morgon och har ju inget internet där förens om några dagar så ha en bra helg allihopa :)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards