Alla inlägg under februari 2008

Av Lisa Ullström - 23 februari 2008 11:19

Lördag morgon, nyvaken och seg i dagen efter sminket. Jobbade på Kåren i går, vilket jag tror gick bra faktiskt! Var väldigt lite folk i början men sen kom det mer och mer! Folk var riktigt trevliga och pratglada igår och jag tyckte att det blev en riktigt bra kväll... trots allt.


Imorgon blir det mer jobb igen. Ska börja på Mitt andra hem och sen vidare till Satin. Ser fram emot kvällen eftersom att jag aldrig har varit på Mitt andra hem, lite nervöst är det om jag ska vara ärlig!


 I övermorgon, Söndag blir det också jobb, jag vet inte var än men förmodligen Björnstugan.


Känns som att jag bloggat för lite och inte visat några bilder på den senaste tiden men jag ska försöka uppdatera! :)

Ha en bra helg!

Av Lisa Ullström - 21 februari 2008 11:44

Tog shoppingbuss med Mammosh till Sthlm!

Av Lisa Ullström - 19 februari 2008 11:34

Idag kom Annelie till Örebro, plåtade henne lite random bara och sen chillade vi mest och bara umgicks! Vi träffas ju i stort sett aldrig längre så det var riktigt roligt att träffa henne igen :)

Av Lisa Ullström - 14 februari 2008 13:20

Idag är det ingen vanlig dag för i dag är det Alla Hjärtans Dag! Dagen ska man ju fira och spendera med dom närmsta så Zana och Evelina kommer till mig i kväll! Vi ska äta god mat, mysa och ta en massa bilder! Igår kom jag i från skolan halv sex. Sjukt lång dag igen och här sitter jag. Väntar på att våran handledare ska läsa klart det så att vi kan ändra och skriva klart det sista. Vi måste vara klara halv tre för Ellen måste iväg då.


Bilder från Alla Hjärtans Dag kommer senare! Ha en bra dag allihopa och hoppas ni får det helt underbart! :)

Av Lisa Ullström - 14 februari 2008 10:56

Alla Hjärtans Dag började i skolan med några få lektioner och sen åkte jag hemåt. När jag kommer innanför dörren så ser jag en ros på vardagsrummet och den var från Älsklingen! :D Så söt han är!

När jag duschat och gjort mig iordning började jag duka och laga mat och vid 8-tiden kom tjejerna och åt mat med mig! En perfekt dag! :) Jag slapp sova ensam också! :D Tack tjejer!

Av Lisa Ullström - 13 februari 2008 15:59

Sitter i skolan som vanligt just nu eftersom att jag fortfarande inte har internet i lägenheten än. Jobbar som as med projektarbetet och igår satt vi här tills klockan sex. Trött, trött, trött! Arbetet ska in på Fredag så nu är det faan brådis! Ska hem sen, städa och plugga. Jobbade igår också, helt dött!

Av Lisa Ullström - 12 februari 2008 14:40

Idag är det Tisdag igen och Jag sitter åter på brandstationen med klassen och har lektion. Pratar en massa planering om smögenresan vi ska på i April med kustbevakarna. Ska nog bli intressant och roligt.


Jag är trött som faan idag dessutom efter allt som hänt den senaste tiden för ingenting verkar ju duga eller hjälpa men det gör ingenting jag tar en sup på den och går vidare. Efter skolan ska jag hem, fixa käk, chilla med Evelina och sen ta cykeln mot jobbet. Vilket nog kommer gå rätt fort idag eftersom att det endast handlar om 20 bilder.


Helt inflyttad och klar i lägenheten nu och det känns skitbra. Det har bliviy jättefint och bilder finns på http://lisalinnea.bilddagboken.se

Seg

Av Lisa Ullström - 11 februari 2008 12:54

Sitter i skolan, ligger efter som faan med att blogga och lägga upp bilder. Har nyss haft prov och det gick allt annat än bra men men kanske får en ny chans att göra om det. Har en lektion kvar och sen slutar jag, känns som att det är lika bra för jag är lite bakis igår. Kunde inte banga på att dricka lite igår så det var Jag, Jeppe, Evelina och Carro som chilla hos mig. Skönt, skönt. Idag blir det iallfall, städning och matlagning sen mys med Evelina och kolla på 2900 happines.


Fick föresten en jättefin tvåsittssoffa i Lördags som hör till tresittssoffan som jag redan har. Blev jättefint i vardagsrummet kan jag lova.


Nu ska jag gå till min svenska lektion, suck men men ha det så bra!

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards