Alla inlägg under december 2007

Av Lisa Ullström - 16 december 2007 17:39

Gick åt helvete men men.. bättre nästa gång KANSKE!

Av Lisa Ullström - 15 december 2007 16:19

Memories never dies!

Av Lisa Ullström - 14 december 2007 12:42

Sitter hemma hos Evelina just nu! Ska jobba ikväll och är trött som fan!
Johan skulle upp på stan men han "vän" svek honom så det blev ju inte av! Så jävla trött på folk..

Iallafall så ska jag åka hem snart, fixa lite hemma, fixa mig själv sen blir det jobbet. Planen var att vi skulle gå ut på krogen imorgon men jag har nog festat klart för den här veckan. Ska nog ta ett glas vin och bara chilla istället!


Varit hos Evelina idag och sen åkte jag hem, fixade mig och åkte till Evelina igen. Lockade håret och fixade sen åkte vi till stan och åt på Palette!
Min Johan var däng när han kom dit. Har varit tillsammans med hjärtat i sex månader och aldrig sett han så där jävla full och hans röst haha, lät som någon helt annan! Han är så gullig!

Sen blev det jobb, segt som faan med bilder men sen jävlar rullade på och slutade riktigt bra!

Makke och Johan kom och hämtade mig på Kåren vid kvart över ett, vi umgicks en stund och sen blev jag hämtad av Vigdis på Stortorget.


NU: sitter jag hemma framför datan med en massa jobb att göra. Ska lägga upp bilderna på efterfesten och mina ögonlock är så tunga. Vill bara sova men men gör det hellre idag/inatt så jag kan sova ut imorgon och ha dagen fri! Gonatt, sov gott!

Av Lisa Ullström - 13 december 2007 18:33

Sambo: Läskigt ord men vad faan det känns ju rätt så varför inte satsa på det! Johan och jag kollade på lägenhet igår och den såg riktigt bra ut! Johan skrev på kontraktet idag och jag tror vi får börja flytta in den 1:a Februari 08! Jag längtar!

Av Lisa Ullström - 13 december 2007 14:46

Igår var det dags igen: Clara och Johanna skulle rida på mina hästar till sitt projektarbete. Vet inte om det var bästa dagen att göra det på eller inte men men vi körde, bakis som jag var ändå!

Clara fick damp och började skrika för att hennes hjärna inte kunde tänka lika snabbt som våra, haha! Roligt var det, första gången hon fick psykbryt! Iallfall Jag och Johanna bestämde oss för att hålla käften och låta Clara rida hela banan själv en gång och då klarade hon det utmärkt! Idag har jag lärt mig något: Låt personer testa saker först och säg sen vad dem ska förbättra i stället för att tjata hela jävla tiden!!!

Av Lisa Ullström - 12 december 2007 18:18

Ja, jävlar! Det här året var suddigt men det går inte att jämföra med förra året på något sett. Finns inte så mycket att säga förutom: Shake ass och alkohol så jag lägger nog in lite bilder istället!

Av Lisa Ullström - 10 december 2007 20:15

Var på projektarbetet en sväng i skolan och sen kilade jag och Evelina upp på stan för att lämna födelsedagspresenten till Sarscha som tog sin goda tid på sig innan han mötte upp oss! Vi träffade Ismail på stan och chillade lite.

Sarscha blev generad över presenten haha, så jävla roligt! Jag hoppas att han gillar den iallfall!

Av Lisa Ullström - 8 december 2007 18:52

Idag fick jag ett uppdrag av min kära lilla vän Carro! Världens goaste skönsjungande tjej! Jag fotograferade henne och hennes band på stan och det blev några riktigt sköna bilder!

På kvällen blev det utgång. Dåligt planerat och så men det blev roligt ändå! Jag tvingade Johan att vara hemma (mycket dåligt av mig, inte meningen men det ska inte hända igen)

Presentation

Omröstning

Vad vill ni se mer av?
 Bilder/foton
 Mig
 Vad jag har för mig
 Mina nära och kära

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards